Taktile ledelinjer i det offentlige rum fra Kronborg Care

Dato: 7 maj 2020

Kronborg Care A/S er kendt for sit store udvalg i indendørs og udendørs ledelinjer til gavn for synshandicappedes tilgængelighed. Kronborg Care kan nu med en integreret taktil ledelinje i deres kvalitets ALU-entrémåtte forbinde den uden- og indendørs ledelinje, taktilt og med en tydelig kontrast farve.

En løsning der hjælper

I mange større indgangspartier til bl.a. hospitaler og universiteter er der ofte flere døre og evt. karruseldøre, der kan være svære at komme ind og ud af, hvis man er synshandicappet. Derfor har Kronborg Care nu sikret en løsning der hjælper - også i denne vigtige passage.

En elegaEN ELEGANT OG EFFEKTIV LØSNING TIL SUPERSYGEHUSET I VIBORGnt og effektiv løsning til supersygehuset i Viborg

Kronborg Care A/S har leveret mange af denne type ALU-Entrémåtter med ledelinje til stor glæde for brugerne. VIGTIGT er det her for entreprenøren og bygherren at vide, at de trods denne væsentlige fordel for brugeren kan levere ALU-Entrémåtten som en af de billigste på markedet. Se som eksempel hvordan de løste opgaven på det nye super sygehus i Viborg.

 

Et gennemprøvet og stabilt produkt

Deres erfaring gennem mere end 25 år på markedet betyder at Kronborg Care og deres produkter er gennemprøvet og stabile til enhver situation i såvel det udendørs som i det indendørs miljø. Kronborg Care A/S’ ledelinjer kan leveres i alle egnede materialer, så de bedst muligt kan integreres i arkitektens professionelle arbejde.

Ny gummi-ledelinje til DSB

Indendørs mødes de ofte af restriktioner som at de ikke må skade gulvet, og at de skal kunne flyttes m.v. Kronborg Care har derfor brugt meget tid på at finde det rigtige produkt på verdensmarkedet, og mener at de har en portefølje af kvalitetsprodukter til markedets laveste priser. Som eksempel udviklede de i samarbejde med DSB en helt ny gummi-ledelinje til brug på danske stationer. Se eksemplet herunder fra Københavns hovedbanegård.

NY GUMMI-LEDELINJE TIL DSBSe eksemplet herunder fra Københavns hovedbanegård

Yderligere oplysninger: www.kronborg-care.dk, tlf. 40 98 9209, e-mail: Allan@Kronborg-care.dk

Mere om produktet Taktile ledelinjer

Taktile ledelinjer

Taktile ledelinjer for blinde i alle former, farver og materialer

Taktile ledelinjer

Taktile ledelinjer

Montering af ledelinjer på KU

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår