Taktile ledelinjer

Taktile ledelinjer

Blinde og personer med nedsat syn har brug for tydelige og klare markeringer for at kunne finde vej. Det gælder ikke kun udenfor på stationer, perroner, ved trafikerede veje eller på gågaden. Det samme gør sig gældende indenfor i bygninger og steder såsom sygehuse og skoler. Svagtseende og blinde skal have de samme vilkår som seende, når det kommer til at kunne lokalisere den rette vej.

Kronborg Care forhandler taktile (følbare) ledelinjer for blinde i alle former, farver og materialer. Vi har særligt god erfaring med at lægge indendørs ledelinjer. Og vi har mulighed for at kunne koble de udvendige ledelinjer sammen med de indvendige gennem ALU måtter.

FÅ HJÆLP TIL HELE PROCESSEN

Kronborg Care hjælper med alle aspekter af processen, når du skal have monteret og leveret dine ledelinjer. Det vil sige, vi hjælper med alt lige fra at vurdere, hvad tilgængelighedsbehovet i bygningen er til monteringen af de valgte ledelinjer. Vi fungerer derfor også som rådgiver tidligt i processen, når der skal tages et valg om leverandør og materialer. Samtidig har vi evnerne og den viden, der skal til for at gennemføre projektet.

Vi kan hjælpe med at inkorporere ledelinjer i alle miljøer. Herunder arbejder vi derfor både med visuelle og taktile ledelinjer. Vi kan derfor også tilbyde ledelinjer i mange forskellige materialer, så du er sikker på at finde en version, der matcher dine behov. Vi tilbyder blandt andet ledelinjer i rustfrit stål, gummi, aluminium, messing og polyuretan.

Taktile ledelinjer

Taktile ledelinjer

Montering af ledelinjer på KU

Læs mere

Relaterede produkter

ALU måtter

ALU måtter

Øg tilgængeligheden med den rette ALU måtte


HÅNDSPRIT DISPENSER

HÅNDSPRIT DISPENSER

Fritstående gulvstander


Nyheder fra Kronborg Care

Taktile ledelinjer i det offentlige rum fra Kronborg Care

Taktile ledelinjer i det offentlige rum fra Kronborg Care

Nu med integreret taktil ledelinje i deres kvalitets ALU-entrémåtter

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår