Tagudskiftning på Banevænget i Herlev

Annonce – Dato 12 jan 2017

Renovering på 17.000 m² fordelt på 15 blokke

Tagudskiftning på Banevænget i Herlev

Tagudskiftning på Banevænget i Herlev

Renovering på 17.000 m² fordelt på 15 blokke

Herlev Boligselskabs afdeling Banevænget, opført 1950-1954 af A/S Dominia og arkitekten Thorvald Dreyer, omfatter 15 tre-etages blokke med i alt 411 lejligheder. Afdelingen har siden 2015 undergået en større såvel indvendig som udvendig renovering. Den udvendige har bl.a. omfattet udskiftning af tegltagene.

Tagsten med markedets bedste garanti

Valget af nye tagsten er faldet på vingefalstagstenen HF14 naturrød fra V. Meyer A/S. Denne tagsten fremstilles af Meyer-Holsen Dachkeramik i Tyskland, der yder markedets bedste garanti – en totalgaranti på hele 40 år, og det har blandt andet været en af grundene til at valget netop faldt på denne tagsten.

Egenskaber

HF14 naturrød er produceret af 100 % skiferler som har nogle fantastiske egenskaber i forbindelse med tagsten. Tagstenen brændes ved ca. 1050 ⁰C, hvilket gør at tagstenen får en meget hård og modstandsdygtig overflade. Tagstenens evne til optagelse af vand er væsentlig i forbindelse med blandt andet dannelse af mos og algevækst på overfladen af tagstenen. Jo lavere vandoptagelse, desto mindre algevækst. Desuden er risikoen for frostsprængninger minimeret væsentligt. HF14 tagstenen har en vandoptagelse på kun 3-4 %.

Specialfremstillet tudsten

I samarbejde med arkitekt og hovedentreprenør er der til projektet blevet produceret en speciel tudsten med et net som tillader en maksimal luftgennemtrængning (se foto). Dette er netop en af det tyske teglværk Meyer Holsen’s spidskompetencer – at specialproducere til det enkelte projekt.

Fordelagtige leveranceforhold

Der har været en god dialog med hovedentreprenøren omkring logistikken, og det har været en stor fordel at V. Meyer har lager i Brøndby og derfor kan levere indenfor kort tid. Ved extraleverancer kan der udbringes samme dag.

Arkitekt for opgaven er Pålsson arkitekter A/S, og hovedentreprenør er Anker Hansen & Co A/S fra Frederikssund.

Yderligere oplysninger: www.vmeyer.dk

Referenceprojekter fra V. MEYER A/S

Cirkelhuset

Cirkelhuset

Nybygning | Køge | 150,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke svarende til 2 bygninger i Køge med 132 lejligheder ...

Banevænget i Herlev

Banevænget i Herlev

Udv.renovering | Herlev | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Herlev med 411 lejligheder på 3 etager . Selv...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår