Smuk teglfacade til markant bygning i nordhavnen

Annonce – Dato 15 sep 2023

V. Meyer A/S udviklede helt ny Vertico facadetegl i farven ”Champagne White” til HOFORs nye Energicentral.

Smuk teglfacade til markant bygning i nordhavnen

Teglfacade-leverandøren V. Meyer A/S var med i projektet, da Energicentralen skulle opføres for HOFOR ved det fremtidige grønne område Kranparken i Københavns Nordhavn.

Den ny miljøvenlige Energicentral stod i det tidligere forår 2023 færdig med en smuk facade beklædt med Vertico facadetegl i en helt ny farve - Champagne White. Forud lå ni måneders samarbejde mellem teglfacade-leverandøren og By & Havn, Gottlieb Paludan Architects og LM Byg.

Undervejs i forløbet præsenterede teglfacade-leverandøren blandt andet forskellige farveprøver og mock up for at finde det frem til det bedste udtryk til facaden, inden den endelige farve blev godkendt.

Smuk teglfacade til markant bygning i nordhavnen

”Det har været spændende, udviklende, lærerigt og til tider udfordrende for alle parter i projektet. Det smukke resultat er opnået gennem god dialog og sparring med løsningsorienterede samarbejdspartnere i hele projekteringen af diverse facade-detaljer og løsninger,” siger salgsdirektør hos V. Meyer A/S, Andreas Qvade.

”Som teglfacade-leverandør har det været en kæmpe og lærerig fornøjelse at være en del af dette spændende projekt, og vi er meget stolte af det resultat, vi i dag ser i Nordhavnen,” siger salgsdirektøren hos V. Meyer.

Bygningskonstruktør og arkitekt Bjartur Fríði Clementsen fra V. Meyer var i forløbet i løbende dialog med de involverede parter og leverede input fra teglfacade-leverandøren til projektering og detaljer.

HOLDER 100 PROCENT

Fra entreprenøren LM Byg A/S lyder der ros til teglfacade-leverandøren for at deltage så aktivt i projektet.

”Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med en yderst kompetent tegl-leverandør, der imødekommer de udfordringer, der kan være i sådan et projekt. I den tid, hvor projektet har stået på, har alle parametre i byggebranchen været udfordret, og byggepladserne har været udfordrede på leveringstider, priser, produkter med mere, så det er virkelig fantastisk at have en leverandør som V. Meyer, der forpligter sig 100 procent til at holde det, de lover,” siger senior projektchef fra LM Byg A/S, Thomas Ginsbo.

facade, tegl, tagteglfacade fra v. meyer

KONSTRUKTIV DIALOG

Salgschef Christian Ulrich hos XL-byg Grønvold & Schou A/S oplevede i samarbejdet, at salgsdirektøren og arkitekten fra V. Meyer tog ejerskab på projektet og gjorde deres ypperste for at få det i mål. 

”Der har hele vejen igennem projektet været en god og konstruktiv dialog med V. Meyer. Igen må jeg bare sige, at samarbejdet har været en fornøjelse. De beviser virkelig, hvorfor de differentierer sig fra andre leverandører på markedet," siger salgschef Christian Ulrich hos XL-byg Grønvold & Schou A/S.

Smuk teglfacade til markant bygning i nordhavnen

EKSTREMT STÆRKT TEGL

Vertico facadetegl er produceret af 100 procent skiferler, som gør teglet ekstremt stærkt, og med en meget lav vandoptagelse på kun 2-3 procent er det samtidig også meget let. Efter opsætningen er Vertico facadetegl yderst modstandsdygtig overfor smuds og alger. Der gives 40 års total garanti på Meyer-Holsen Vertico skærmtegl. Vertico monteres med Usynlig montage uden anvendes af skruer men ved brug af panteret klip. Se video her

V. MEYER A/S

V. Meyer A/S er en miljøbevidst moderne virksomhed, grundlagt i 1907. Virksomheden tilbyder kvalitetsprodukter indenfor tegltagsten, facadetegl samt naturskifer til både facade og tag. V. Meyer sætter en ære i at være serviceminded og fleksibel og have et godt samarbejde med forhandlere og øvrige samarbejdspartnere.

Yderligere information: Bjartur Clemmentsen, email: bc@vmeyer.dk, tlf.: 20132525

Mere om produktet Facadetegl

Facadetegl

Facadetegl der skaber identitet

Creaton Motio

Creaton Motio

Motio facadetegl er opbygget af ler og ler-muld

Læs mere

Meyer-Holsen Vertico

Meyer-Holsen Vertico

Materialitet fremtræder unik

Læs mere

Terreal Eminence

Terreal Eminence

Teksturen fremtræder rustik med naturlige nuancer

Læs mere

Terreal Elysée

Terreal Elysée

Tilpasser sig med sine naturlige farver til den skandinaviske kontekst

Læs mere

CREATON MOTIO - Brochure
MEYER-HOLSEN VERTICO - Brochure
TERREAL EMINENCE - Brochure
TERREAL ELYSÉE - Brochure
V. Meyer - Præsentationsvideo

Referenceprojekter fra V. MEYER A/S

Cirkelhuset

Cirkelhuset

Nybygning | Køge | 150,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke svarende til 2 bygninger i Køge med 132 lejligheder ...

Banevænget i Herlev

Banevænget i Herlev

Udv.renovering | Herlev | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Herlev med 411 lejligheder på 3 etager . Selv...

Sønderborg Kaserne

Sønderborg Kaserne

Indv.renovering | Sønderborg | 38,7 mio.kr

Indv.renovering af undervisning & institution svarende til 2 bygninger i Sønd...

Valby Maskinfabrik

Valby Maskinfabrik

Nybygning | København | 60 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 1 bygninger i København med 125 l...