StoSignature danner bro mellem facade og interiør

Dato: 4 maj 2017

Arkitekten, designeren og håndværkeren kan nu efterlade sin personlige signatur

StoSignature danner bro mellem facade og interiør

StoSignature danner bro mellem facade og interiør

Arkitekten, designeren og håndværkeren kan nu efterlade sin personlige signatur

Med kollektionen StoSignature som forbindende element bygger Sto for første gang bro mellem facade og interiør. Dermed er det muligt for arkitekter, designere og håndværkere at efterlade deres personlige signatur - såvel indendørs som på facaden. Efter mottoet "Så tænkt, så gjort" kan man nu arbejde med fascinerende materialekombinationer og teknikker til facade og interiør. StoSignature tilbyder et sofistikeret system til design af pudsede facader med mange forskellige kombinationsmuligheder af teksturer og effekter.

Teksturer

Med StoSignature er det muligt at skabe facadeoverflader i teknisk dokumenterede og stadigt enestående teksturer - fra fine til grove, plane eller grafiske. Materialer fra klassisk rivepuds til modellerpuds med forskellig kornstørrelse giver mulighed for nye kombinationer og teknikker.

Teksturer + effekter

Ved farvedesign kan man vælge fra en bred vifte af facadefarver, lasurer og effektmaterialer. Indarbejdede materialer som natursandblandinger, transparent glasgranulat eller siliciumcarbid sætter accenter og giver facaden et ægte blikfang.

Indtryk

Gennemprøvede produkter danner grundlag for pudsfacader, der med specielle arbejdsteknikker og materialesammensætninger kan give et udtryk som fx beton eller rust.

StoSignature Interior Collection #01

I mange år har Sto udviklet overfladekollektioner, under indflydelse af de nyeste internationale tendenser. Resultatet er udvalgte farve- og materialekoncepter, der skaber særprægede rum. Overflader, der skaber en hjemlig atmosfære. Faktorer som farve, tekstur, materiale og føleoplevelser spiller en vigtig rolle. Bliv inspireret af overflader og aktuelle trendfarver. Oplev en ekstraordinær kollektion HER

CASES

Royal Arena (Sto Betonoptik):

På trappetårnene ønskede arkitekten (3XN) en overflade, der mindede om beton uden at være det, men med samme spil og rå look. Desuden er der på visse trappeopgange anvendt Sto Decolit indvendigt puds i udvalgte farver.

Børnehuset ved Glyptoteket (Sto Rillepuds):

På facaden til Børnehuset ved Glyptoteket var arkitekten, Tegnestuen Vandkunsten, meget bevidst om materialevalget. Det var vigtigt ikke at have en hel glat overflade, men en pudset facade, der ændrer udseende med vejrligets skiften. Børnehaven ligger som nabo til både Glyptoteket, Tivoli og Politigården. Og særligt Politigården var en vigtig inspirationskilde: Da arkitekten sammenlignede pudsprøven til børnehaven med Politigårdens, stemte de to farver fuldstændigt overens – derfor var valget på denne struktur og farve.

Se mere på www.stodanmark.dk

Referenceprojekter fra Sto Danmark A/S

Bynkevej

Bynkevej

Indv.renovering | Aalborg | 8,0 Mio.Kr

Indv.renovering af boligblokke i Aalborg med 9 lejligheder på 3 etager . Selv...

Campus Aalborg

Campus Aalborg

Nybygning | Aalborg | 450,0 Mio.Kr

Nybygning af universitet i Aalborg . Selve byggeriet er påbegyndt oktober 201...

Uddannelsescampus - Sosu Aalborg

Uddannelsescampus - Sosu Aalborg

Nybygning | Aalborg | 250,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisningsfaciliteter i Aalborg på 5 etager . Selve byggeriet...

Børnehuset ved Glyptoteket

Børnehuset ved Glyptoteket

Nybygning | København | 15,0 Mio.Kr

Nybygning af vuggestue/børnehave i København på 2 etager . Selve byggeriet er...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår