STEINEL sensorløsninger og sensorlamper

Annonce – Dato 11 Feb 2021

STEINELs nye True Presence® sensor er en revolution indenfor tilstedeværelses-sensorer ved at være verdens første ”sande” tilstedeværelsesdetektor, der 100 % pålideligt påviser tilstedeværelsen af en person. Ligegyldigt om personen går, står, sidder, læser, hviler eller sover.

True Presence®-teknologien er baseret på ekstremt præcise højfrekvente målinger af detektorens omgivelser. Tilstedeværelsen af mennesker indikeres, når der opdages tredimensionelle vejrtrækningsmønstre (mikrobevægelse fra vitale funktioner), og detektoren kan dække et område på op til 64 m². Sidste nyt er at True Presence® sensoren nu også fås i en sort udgave til større projekter.

STEINEL sensorløsninger og sensorlamper

Eksempler på anvendelsesområder

Plejeovervågning

Med de særlige ældreplejeløsninger giver True Presence® pålidelige informationer om de vitale funktioner hos mennesker, der kræver pleje. Der kan registreres tilstedeværelse og fravær samt afvigelser fra normale situationer og problematiske forhold.

Et bedre indeklima

True Presence® Multisensor KNX analyserer pålideligt rumluften og giver grundlag for optimal ventilation og aircondition. True Presence® med detektion af temperatur, fugtighed, luftkvalitet, flygtige organiske
forbindelser (VOC) og lysstyrke, giver tilsammen de oplysninger, der er nødvendige for ægte "bygningsintelligens", som kan skabe et sundt indeklima.

Effektiv evakuering

Hvis uheldet er ude og en bygning skal evakueres, kan man med True Presence® sikre sig at ingen overses. True Presence® kan fortælle i hvilke rum der stadig opholder sig mennesker, og dette vil være en stor hjælp for bl.a. redningspersonalet.

Udgaver

True Presence®sensorer fås både med almindelig relæ-funktion til de små løsninger og i DALI- og KNX-udgaver til de helt store systemløsninger. Derudover fås True Presence® som en almindelig rumsensor og i en udgave specielt til gangarealer.

Ny tilstedeværelsessensor og effektive trådløse sensorlamper fra Roliba

Steinel trådløse sensorlamper

Når for eksempel andelsboligforeninger ønsker at udskifte lamper i forbindelse med renoveringsopgaver i opgange, er der stor efterspørgsel på Rolibas trådløse sensorlamper fra STEINEL. Især den nye STEINEL RS PRO Connect R-serie, der kommunikerer trådløst sammen via Bluetooth. Der er mulighed for at lave ”følge funktion”, således at lyset kun tændes hvor man befinder sig samt de nærmeste lamper, men ikke hele opgangen samlet.  Dette skaber både yderligere energibesparelser og ekstra tryghed for beboerne, da man aldrig bevæger sig ind i et mørkt område i opgangen.

Kvalificeret rådgivning

Roliba er gerne behjælpelig med både tilbud på og dimensionering af projekter samt energiberegning m.m. Rolibas projektkonsulenter kommer også meget gerne ud til kunden og undersøger de forskellige muligheder, og hvis kunden godt vil afprøve lamperne først, er der i samarbejde med El-installatøren mulighed for at få lavet en prøveopsætning.

Firmaprofil

Roliba A/S er en danskejet handelsvirksomhed, der beskæftiger sig med en bred pallette af produkter til byggemarkedsbranchen, el-branchen og diverse specialforretninger. Roliba er specialister i indendørs belysning til trappegange, gangarealer og kælderområder.

Yderligere oplysninger: www.roliba.dk, tlf. 65 93 03 57.