Specialproduktion af vinduer, døre og facader

Annonce – Dato 2 Feb 2023

Alufabrikken leverer kvalitetshåndværk fra egen fabrik.

Alufabrikken leverer kvalitetshåndværk

Alufabrikken fremstiller døre, vinduer, skydedøre og facader i aluminiumsprofiler fra Schüco. Vi sætter en ære i at opfylde dine drømme, hvad enten de indeholder store vinduesflader, facadeelementer eller elektronisk betjente panorama skydedøre. Alle løsninger er skræddersyede med udgangspunkt i Schücos systemportefølje.

Dansk kvalitetshåndværk fra egen fabrik

Vi har specialiseret os i de løsninger, som andre ikke vil producere. Vores fokus på og erfaring med "de skæve mål og vinkler" har gjort os til eksperter inden for feltet. Udover specialløsninger leverer vi også en stabil produktion af aluminiumsfacader, -døre og -vinduer i standardmål.

Alufabrikken - Dansk kvalitetshåndværk fra egen fabrik

Vi gør livet lettere for dig

Når du handler med os, skal du ikke bekymre dig om noget, når du har lagt ordren. Vi sørger for, at alt er 100 % i orden, leveret til tiden og til den rigtige pris.

  • Vi yder professionel og grundig rådgivning inden for specialprodukter og -løsninger
  • Vi vurderer altid opgaven og kommer med den bedst mulige løsning - også økonomisk
  • Vi udregner tilbud, der holder - ingen ekstra regninger
  • Og vi får vores kunder til at føle sig som noget særligt - for de er de!

Vi producerer alt fra hængslede døre, skydedøre, foldedøre, vinduer, facader, karnapper, rytterlys og meget andet, som vi også kan levere som bombe- og tyverisikre løsninger. Vi er CE-certificeret iht. EN14351-1+A1:2010 samt EN13830:2015

Døre

Isolerede og uisolerede døre. Altandøre.
Schüco Door Control System: et dørstyringssystem, der kombinerer dørkommunikation og adgangskontrol med eksklusivt design og høj brugervenlighed!

Skydedøre

Isolerede og uisolerede skydedøre. Panorama Design.

Vinduer

Isolerede og uisolerede vinduer. Skydevinduer. Vinduer med integreret solafskærmning. Facadevinduer.

Facader

Schüco facadesystemer FWS (Façade Wall System) er et nyt overordnet facadekoncept for forhængte facader (stick facader) i aluminium. Tag kontakt til os og få individuel rådgivning

Alufabrikken - Facader, døre, vinduer og skydedøre

Referencer

Sommerhus, Martofte

Alufabrikken har leveret Schüco facadepartier, facadedøre og terrassedøre, vinduer over terrassedøre og skydedør med seamless integration.

Villa, Strib

Med udsigt til Lillebælt. Alufabrikken har leveret Schüco skydedøre, vinduer, kældervinduer, hoveddør, vinduesopluk og brandhæmmende døre.

Yderligere information: www.alufabrikken.dk, tlf. 64 89 13 75.