Danmarks mest eksklusive vinduer og skydedøre uden forstyrrende elementer

Annonce – Dato 20 mar 2023

eksklusive vinduer og skydedøre uden forstyrrende elementer

Dansk kvalitetshåndværk fra egen fabrik

Hos Alufabrikken har vi 10 års erfaring med produktion af facader, døre og vinduer i aluminium. Med vores egen produktion og et stort og indgående kendskab til specielle løsninger indenfor Schüco’s sortiment, står vi stærkt med et bredt spektrum af kompetencer.

facader, døre og vinduer i aluminiumVi arbejder tæt med arkitekter, byggemarkeder og glarmester i hele landet. Vi rådgiver samt beregner priser og sørger for levering af en kvalitetsløsning, der matchers kundens behov.

Panorama udsigt er et stort hit!

Med Panorama Design tilbyder vi Danmarks mest eksklusive vinduer og skydedøre uden forstyrrende elementer - kun glas i en holdbar ramme. Med den prisbelønnede skydedør ASS 77 Panorama Design med panoramavinduer kan der opnås størst mulig glasareal. Ved at kombinere de forskellige produkter inden for panorama design får man helt smalle profiler hele vejen rundt, og kan dermed nyde de udvendige omgivelser på bedste vis hele året. Døre og vinduer skræddersyes efter kundens behov, og karmene kan bygges ind i væg- og tagkonstruktionen, så de også elimineres.

Indenfor Panorama Design kategorien tilbyder vi også:

  • Skydedør Schüco ASS 39 PD.NI
  • Vinduessystem Schüco AWS 75 PD.SI
  • Facadesystem Schüco FWS 35 PD

Se vores referenceprojekter her, hvor vi har haft fornøjelsen af at hjælpe vores kunder med at opnå deres drømmehus med panorama udsigt. Alufabrikken ser frem til nogle fyldestgørende og inspirerende dage på Byggerimessen i Fredericia.

Alufabrikken

Vi udstiller på stand D-5224 - kom forbi og hør mere om vores Panorama Design!
 

Vil du vide mere om Alufabrikken? Klik her.