Spar tid og penge med injicering

Annonce – Dato 16 mar 2021

Undgå at udskifte en hel betonkonstruktion. Når vi injicerer med epoxy eller polyurethan sikres det at en porøs eller revnet betonkonstruktion, så vidt muligt, genvinder sin oprindelige styrke.

Undgå at udskifte en hel betonkonstruktionrevnet betonkonstruktion, så vidt muligt, genvinder sin oprindelige styrke.

En teknik, mange muligheder

Betonkonstruktioner og afretningslag bliver løbende udsat for forskellige former for belastninger, og der kan opstå revner. Revner, der ikke udbedres i tide, kan forårsage permanente skader. Derfor oplever vi en stigende efterspørgsel på injicering. Både fordi der er tid og penge at spare, men også fordi det er muligt at genskabe konstruktionens oprindelige styrke og funktion, når revnerne tætnes korrekt med de rigtige produkter.

Hos Areo udfører vi en lang række forskellige typer af injiceringsopgaver.

Herunder:

  • Betongulve
  • Vægge - både indendørs og udendørs
  • Støbeskel
  • Betondæk
  • Bassiner
  • Altaner
  • Kældre
  • Brønde
  • Broer
  • Tunneller

Referencer

Injicering af støbeskel og efterinjicering af p-kælder - KLP Ejendomme

Vi har for KLP Ejendomme udført injicering i et kælderrum, hvor der forekom vandstigning i støbeskellet.

Igennem tætningsarbejdet, opsporede vores montører, at der forekom flere steder, hvor konstruktionen var blevet utæt. Derfor rådgav vi KLP Ejendomme til at få pumpeinjiceret utætheden, for at kunne bevare gulvets oprindelige styrke.

En p-kælder er udsat for en stor belastning, når der dagligt kører flere hundrede biler igennem. Derfor kan der blive behov for efterinjicering. Hos Areo sørger vi for at gøre opmærksom på, hvis en efterinjicering er nødvendigt. Ofte kender vi til udfaldet, allerede når injiceringsvæsken er hærdet, og effekten af tætningsarbejdet kan ses.

Vægge - både indendørs og udendørsVi har for KLP Ejendomme udført injicering i et kælderrum

Injicering af utæt kældervæg - A/S Fredensvej 12-14. Viby J

Det er ikke kun betongulve, der kan blive porøse og utætte. I 2019 kunne vi for A/S Fredensvej 12-14, tætne en revnet kældervæg, hvor vand var begyndt at sive ind. Med en korrekt injicering, blev revnen tætnet, og der forekommer ikke længere vandindtrængning i væggen.

Det er ikke kun betongulve, der kan blive porøse og utætte. Vi afslutter hver opgave med en gennembearbejdet kvalitetssikringsrapport,

Vi afslutter hver opgave med en gennembearbejdet kvalitetssikringsrapport, der giver et visuel overblik over forløb og forbrug af materialer, således det er nemt at gennemskue hvad, du som kunde, betaler for.

Det siger Jan Lykke Carstens, Driftchef for KLP Ejendomme:

“Vi arbejder løbende sammen med Areo og det er en kæmpe fordel for os, at vi har et fast samarbejde, med en fast montør. Han har kendskab til det foregående arbejde og ved hvad der foregår på de forskellige pladser. Vi kan altid komme i kontakt med vores montør, og det gør at vi kan tilpasse os hinandens arbejdsgange.”

Mere om produktet Injicering med epoxy eller polyurethan

Injicering med epoxy eller polyurethan

Tætning/lukning af hulrum og revner i beton, murværk, gulve

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår