DAGINSTITUTIONER

DAGINSTITUTIONER

DAGINSTITUTIONER

VI LEVERER PAVILLONER TIL DAGINSTITUTIONER

Har I brug for nye lokaler til daginstitutionen med kort leveringstid? Hos SØBO Pavilloner leverer vi pavilloner, der er velegnede som nye lokaler, hvis I har brug for mere plads, et ekstra legerum eller noget helt tredje. Pavillonløsninger kan anvendes i både vuggestuer, børnehaver, døgninstitutioner og lignende. Er behovet midlertidigt, f.eks. ved renovering, kan I leje pavillonerne, og er det permanent, kan I købe vores alsidige pavillonløsninger.

FLEKSIBLE OG ALSIDIGE LØSNINGER

Pavilloner til daginstitutioner er meget fleksible og alsidige løsninger, når I har brug for mere plads. Anvendelsesmulighederne er mange, og kvaliteten på pavillonerne er i top. Pavillonerne monteres altid med ventilation og med mulighed for gulvvarme, solceller og meget andet efter jeres ønsker. Dette sikrer et godt indeklima og et rart miljø for både børn og voksne. SØBO Pavilloner er specialister i at lytte til dine behov. Uanset hvad pavillonen skal bruges til, finder vi sammen en løsning, der passer netop dig!

Børnehaver

Børnehaver

Nye lokaler til jeres børnehave

Læs mere

Relaterede produkter

PAVILLONER TIL SKOLER

PAVILLONER TIL SKOLER

Klasseværelser og skolepavilloner


SYGEHUSE/REGIONER

SYGEHUSE/REGIONER

Pavilloner til sygehuse og hospitaler


Nyheder fra Søbo Pavilloner

Kontorpavilloner fra Søbo

Kontorpavilloner fra Søbo

En alsidig og fleksibel løsning

Klasseværelser fra Søbo Pavilloner A/S

Klasseværelser fra Søbo Pavilloner A/S

Flytbare – Bæredygtige - Kvalitet

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår