Udvidelse af grænsekontrollen i Billund Lufthavn

Annonce – Dato 30 jun 2022

Billund Lufthavn mangler plads, fordi der skal etableres en ny grænsekontrol. De kontaktede derfor Søbo Pavilloner A/S, som selvfølgelig også klarer denne opgave.

Udvidelse af grænsekontrollen i Billund Lufthavn

Modulbyggeri i to plan

Den nye paskontrol på 1650 m² er i to plan. 22 moduler på 1. etage og 18 moduler på 2. etage. Men ikke nok med at modulerne er fordelt på to etager, de skal også opstilles på et søjle-/bjælkesystem af stål over terræn, da der foregår kørende trafik under modulerne.

Produktionen

Søbo Pavilloner A/S producerer omkring 4-5 rå moduler, svarende til ca. 200 m² om ugen, afhængig af levering af materialer. Når de er færdigproduceret i Søbo Pavilloner A/S’s helt nye produktionshal, transporteres modulerne løbende til Billund Lufthavn, hvor de står opmagasineret, indtil de skal kranes på plads.

Modulerne bliver opstillet hen over sommeren, og inden længe har Billund Lufthavn to helt nye grænsekontroller.

Søbo Pavilloner A/S leverer 40 moduler til ny paskontrol på tilsammen 1650 m²Søbo Pavilloner A/S leverer 40 moduler til ny paskontrol på tilsammen 1650 m²

Største projekt hidtil

Dette er, til dags dato, det største projekt Søbo har produceret, men det afholder os ikke fra at gøre det igen! Står du, eller en du kender og mangler plads, så tøv ikke med at kontakt os!

Vi producerer skræddersyet løsninger til dig og dit behov.

Yderligere information: soebopavilloner.dk, tlf: 70 26 45 50, mail: Sw@soebo.as