Smart duschtoilet med masser af funktioner

Annonce – Dato 11 maj 2021

INSPIRA med In-Wash®-teknologi fra ROCA er med sine mange wellnessfunktioner en klar opgradering til både hygiejne og komfort på badeværleset. For at få mest ud af det, er det derfor også vigtigt, at betjeningen af duschtoilettet foregår på en enkel og ligetil facon.

ROCA INSPIRA giver brugeren en lækker tilpasset duschoplevelse

Med den medfølgende remote er det nemt at styre alle toilettets funktioner, og man kan tilpasse indstillingerne specifikt til brugeren - INSPIRA kan dog også let betjenes via knapperne på siden af toilettet.

Spækket med smarte funktioner

Udstyret med alle moderne fornødenheder, er INSPIRA i stand til at opfylde langt de fleste behov i de danske hjem, med et ønske om et nyt duschtoilet.

INSPIRA med In-Wash®-teknologi fra ROCA er med sine mange wellnessfunktioner en klar opgradering til både hygiejne og komfort på badeværleset

Skyllet kan indstilles på både intensitet, position og temperatur, så man opnår lige præcis dét skyl, der passer den, der anvender toilettet. Når man starter skyllet er det muligt at anvende både den konventionelle skyllefunktion, men med INSPIRA er både ladydusch og oscillationsfunktion også muligt. Slutteligt kan den indbyggede lufttørrefunktion indstilles til en behagelig temperatur.

Ud over den store tilpasningsgrad kommer INSPIRA med en åben skyllekant og selvrensende dyse, der er med til at holde et højt niveau af hygiejne og samtidig letter rengøringen af toilettet, så man er sikret en frisk oplevelse hver gang man anvender det.

Laufen, Roca, Smart duschtoilet med masser af funktioner

Nem installation

Alle komponenter til installationen findes i boksen, som INSPIRA leveres i, hvilket også inkluderer en monteringsstander, der letter monteringen af toilettet, så det nemt kan skubbes på plads til sidst. Se gerne den nedenstående monteringsvideo for et hurtigt indblik i processen.

Oplev Roca Inspira (video)

Se mere om Inspira på Rocas hjemmeside