Inspira In-Wash In-Tank - Douchetoilet med integreret cisterne

Annonce – Dato 7 okt 2021

Roca lancerer det nye Inspira In-Wash® In-Tank® douchetoilet til VVS’21.

Den nye version af Rocas Inspira douchetoilet elliminerer den visuelle påvirkning af en ekstern cisterne, sparer plads på badeværelset og gør både installation og vedligeholdelse lettere.

Indbygget cisterne i skålen

Den indbyggede cisterne (In-Tank) giver en større fleksbilitet i forhold til installationen og giver samtidig 10-20 centimeter mere plads sammenlignet med tidligere generationer af In-Wash douchetoiletter.

At der ikke er nogen cisterne i væggen gør det naturligvis også mere lydsvagt i tilstødende rum, og skulle de ske, at det blev nødvendigt med reparation eller service af toilettet, sidder det hele foran væggen, så det er nemt at komme til.

In-Wash In-Tank douchetoilet

Maksimal hygiejne

For at garantere den maksimale hygiejne, har den integrerede dysse på det nye Inspira douchetoilet en selvrensende funktion, der aktiverer efter hvert brug.

Herudover kan det også bolstre sig af den nye Vortex-teknologi, der i kombination med Rimless skyllekant giver et kraftigere skyl. Med et 360 graders vandgennemstrømning og et minimalt vandforbrug holder kombinationen af de to teknologier kummen fri for skidt og snavs.

Ligeledes for at forhinde opbygningen af skidt og snavs, er Inspira In-Wash In-Tank som noget helt nyt blevet behandlet med Supraglaze-teknologi. Supraglaze erstatter ikke den eksisterende glasering, men er et yderligere lag af glasur, der giver en skinnende og ekstramt glat overflade, der er let at rengøre.

For at give flest mulige personer adgang til at få douchetoilet på badeværelset, produceres Inspira In-Wash In-Tank både i en væghængt og en gulvstående version. Funktionerne er stadig de samme, men den gulvstående kan for eksempel med fordel bruges ved renoveringsprojekter, som erstatning for det gamle toilet.

Justerbart skyl og tørrefunktion

Rocas nye douchetoilet tilbyder en fuldt ud tilpasselig vask- og tørreoplevelse. Med fjernbetjeningen kan du nemt justere vand- og lufttemperaturen, dysens position og skyllefunktionerne (helt eller delvist for at opnå en større besparelse af vand), aktivering mm. De grundlæggende funktioner kan ligeledes aktiveres via sidepanelet, så man altid er sikret at kunne anvende toilettet. 

Toilettet er med alle de nye innovative funktioner og egenskaber fremtidssikret og vil være en god investering til badeværelset i mange år frem.

Roca Inspira In-Wash In-Tank kan opleves på LAUFENs stand til VVS’21 i hal C-4101

Se installationsvideoen herunder

Mere om produktet In-Tank toiletter

In-Tank toiletter

Toiletter med indbygget cisterne

Meridian In-Tank

Meridian In-Tank

Væghængt toilet med indbygget cisterne, m. L-beslag

Læs mere

Meridian In-Tank wall-hung

Meridian In-Tank wall-hung

Væghængt toilet med indbygget cisterne, m. I-beslag

Læs mere

Meridian In-Tank

Meridian In-Tank

Gulvstående toilet med indbygget cisterne

Læs mere