Skolecenter, Imatra Finland

Byen Imatra blev træt af problemer med indeklimaet i skolerne og besluttede at investere i sunde og sikre læringsmiljøer for børn og unge. Derfor skal Imatra have opført tre nye læringscentre frem til 2021. Som en del af planen er den største træskole i Finland blevet opført i Mansikkala med et areal påca. 11.000 kvadratmeter.

Mansikkala-skolecenteret er et unikt projekt i Finland på mange måder. - Selve det faktum, at det er en træbørnehave, der er implementeret som et livscyklusprojekt, gør det til noget helt særligt. Det er også den største investering i byen Imatra til en værdi af mere end 40 millioner euro, siger Sami Turunen, som er ansvarlig for anlæg og sikkerhed i byen Imatra.

Skolens ventilationskanaler blev isoleret med PAROC Hvac-produkter. For eksempel blev PAROC Hvac Fire Mat BlackCoat valgt til installation af luftkanaler. Entreprenøren KSPT var meget tilfreds med resultatet.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos FaktaNet Live

Involverede firmaer

PAROC DANMARK

Mansikkala-skolecenteret var et relativt stort projekt for KSPT. - Vi installerede isolering til klimaanlæg samt varme- og vandrør. Set fra vores virksomheds synspunkt var det et typisk byggeteknologiprojekt, men det var rart at være involveret i et så vigtigt projekt for byen Imatra.

KSPT brugte PAROC BlackCoat til at isolere luftkanalerne. - Det har vist sig at være meget effektivt i alle vores projekter. Det er nemt og hurtigt at installere, slutresultatet bliver flot, og man kan altid stole på stenuldens kvalitet, roser Peltonen.

Peltonen var også godt tilfreds med, hvor godt projektet kørte. Samarbejdet mellem de forskellige involverede parter fungerede problemfrit fra start til slut.


Produktkoblinger

Isolering til procesindustri

Paroc tilbyder energieffektive og bæredygtige løsninger


Relaterede projekter

Børnehaven Karolinelund

Børnehaven Karolinelund

Nybygning | Aalborg | 15 Mio.kr

Der blev sat helt nye standarder for bæredygtigt byggeri med Børnehaven Karol...


Børnehuset Drømmebakken

Børnehuset Drømmebakken

Indv.renovering | Assens | 12,0 Mio.Kr

Indv.renovering af undervisning & institution i Assens på 1 etager hvor den e...


Børneinstitution Jorden Rundt, Amager

Børneinstitution Jorden Rundt, Amager

Nybygning | København | 206,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisning & institution i København med 115 lejligheder på 8 ...


Campus Horsens - SOSU Horsens

Campus Horsens - SOSU Horsens

Nybygning | Horsens | 86 mio.kr

Nybygning af undervisning & institution i Horsens på 4 etager . Selve byggeri...