Kasperskolen, Skovlunde

I det 10.000 m2 store bygningskompleks i Skovlunde, skal Ole Jepsen A/S ombygge ca. 5.000 m2 i totalentreprise til brug for specialskolen Kasperskolen for Ballerup Kommune.

Den resterende del af bygningskomplekset skal under anden byggesag ombygges til botilbud og dagcenter. Midt i komplekset ligger en koncertsal som nemt skal kunne tilgås af Kasperskolens brugere og andre borgere i kommunen. Bygningen har tidligere huset professionshøjskolen UCC og er derfor indrettet til undervisningsbrug i forvejen. Huset har i dag flere undervisningslokaler, en sportshal, to små gymnastiksale, en sal til foredrag, et bibliotek samt en kantine.

Arbejderne omfatter nedrivning af vægge, der opbygges til nye gips- og glasvægge, ombygning af lofter, etablering af nye gulvoverflader og ombygning og etablering af installationer. Derudover skal der etableres nye indskudte dæk og trapper, renoveres overflader og der skal udføres bygningsarbejder i forbindelse med separation af Kasperskolen i forhold til den resterende bygning.

Udvendigt bliver der etableret ny legeplads, skure, hegn og belægninger. Forud for byggestart er der gennemført en større PCB-sanering af bygningen.

Få alle detaljer om dette projekt med abonnement hos Byggefakta Smart

Involverede firmaer

NIC Denmark ApS

Ole Jepsen A/S og NIC Denmark arbejder lige nu på et spændende projekt, hvor de mindste detaljer er af afgørende betydning for et godt resultat.

NIC Denmarks vision om at have særlig fokus på at skabe værditilvækst og convenience for vore kunder, er endnu engang realiseret.

I dette projekt har NIC Denmarks medarbejder Janus Nørgaard Nielsen i samarbejde med projektleder Jens Ole Larsen, sørget for at få fremstillet specielt tildannede inddækninger, efter præcise mål, som løser inddækningsopgaven på Kasperskolen på flot og tidsbesparende vis.

Vi glæder os over at kunne hjælpe med at få løst en spændende opgave, og glæder os over det gode samarbejde, udtaler Helle Frostholm Skærbech CEO/Partner NIC Denmark ApS.


Produktkoblinger

Bundstykker / Vinduesplader

Ole Jepsen A/S og NIC Denmark arbejder lige nu på et spændende projekt, hvor de mindste detaljer er af af ...


Relaterede projekter

AAU Esbjerg

AAU Esbjerg

Esbjerg

Byggeår: 2016 Sted: Niels Bohrs Vej 8, 6700 Esbjerg Bygherre: Bygningssty...


Børnehaven Karolinelund

Børnehaven Karolinelund

Nybygning | Aalborg | 15 Mio.kr

Der blev sat helt nye standarder for bæredygtigt byggeri med Børnehaven Karol...


Børnehuset Drømmebakken

Børnehuset Drømmebakken

Indv.renovering | Assens | 12,0 Mio.Kr

Indv.renovering af undervisning & institution i Assens på 1 etager hvor den e...


Børneinstitution Jorden Rundt, Amager

Børneinstitution Jorden Rundt, Amager

Nybygning | København | 206,0 Mio.Kr

Nybygning af undervisning & institution i København med 115 lejligheder på 8 ...