Sikker opbevaring på byggepladsen

Annonce – Dato 4 Feb 2021

Hvor Coronakrisen har medført færre indbrud i private hjem, er landets byggepladser og varebiler er ikke sluppet for ubudne gæster i det forgangne år.

Tværtimod fremgår det af en artikel i Licitationen, at antallet af indbrud på byggepladser i 11 ud af 12 af landets politikredse enten befinder sig på samme niveau som samme periode sidste år eller er stigende. Faldet i antallet af indbrud i private hjem kan meget vel skyldes, at en del af tyvene har flyttet deres aktivitet til byggepladser, der ikke altid er så godt sikret, som private hjem er i dag. På byggepladser og i håndværkerbiler findes der ofte store værdier i form af værktøj, der er blevet et eftertragtet mål for tyvene, fordi disse tyvekoster er relativt lette at omsætte.

Hvor Coronakrisen har medført færre indbrud i private hjem, er landets byggepladser HØJESTE SIKKERHEDSNIVEAU MED ALPHA CONTAINERS

Højeste sikkerhedsniveau med ALPHA Containers

Men det kan der relativt nemt gøres noget ved. Dels ved at sikre byggepladserne forsvarligt og mærke værktøjet, så det er vanskeligere at sælge videre, dels ved at aflåse containerne, så de bliver meget vanskelige at bryde op. I den forbindelse tilbyder ALPHA Containers ikke blot et bredt udvalg, men alt deres containertilbehør overholder alle regler indenfor sikkerhed, naturligvis af allerhøjeste kvalitet. Det store udvalg omfatter bl.a. forsikringsgodkendte containerlåse og låsebomme, låsebeslag og hængelåse, så man kan sikre sin container på bedst mulig måde.

Containerlåse

CC Lock 4 fra Servial er en af de mest populære og anvendte containerlåse, som findes på markedet, og er godkendt som en klasse 5 containerlås. Klasse 5 betyder at containerlåsen er godkendt i den højeste klasse, og i dag er det et krav hos mange forsikringsselskaber. Denne containerlås er sikker, fordi cylinderen på ydersiden af døren er beskyttet i kraftigt hus. Desuden er aflåsningen placeret på indersiden af døren, hvilket gør det vanskeligt at komme til med selv en kraftig 220 V vinkelsliber – og nærmest umuligt med en batteridrevet vinkelsliber. Sikkerheden er med andre ord i top.

Låsebomme

En forsikringsgodkendt låsebom er en ganske effektiv containerlås, som sikrer, at godset i containeren er optimalt beskyttet. Alle låsebommene er i rød klasse, og de er desuden alle godkendt af SKAFOR. CCII låsebommen leveres inkl. Cisa hængelås, 3 nøgler samt kodekort, som skal monteres på containeren.

Fixlock

En Fixlock containerlås monteres direkte på containeren ovenover håndtaget, og denne type containerlås passer til alle typer af standardcontainere og lagercontainere. Den er særligt udviklet til at beskytte bl.a. værktøj og gods i containere under bl.a. fragt, lastning samt opbevaring. Den er nem at montere og at anvende, skal blot monteres over håndtaget og trykkes mod containerdøren.

Flexlock

Flexlock fra Mavako er et nyudviklet og patenteret aflåsningssystem til containere. Flexlock 1500 er nem og hurtig at klikke på containere uden brug af værktøj, og uden at skulle bore huller i containeren. Med Flexlock 1500 får man en af markedets mest sikre og fleksible låsesystemer, som ligeledes er godkendt i højeste sikkerhedsklasse. Testet og godkendt af SP i Sverige efter SSF 1051 til klasse 5. Nem montage – 30 sekunder. Ingen fejlaflåsninger.

Låsebeslag

Flexlock 3800i låsebeslaget fra Mavako sikrer containeren bedst muligt mod indbrud, og er samtidig godkendt i højeste sikkerhedsklasse, klasse 5. Låsebeslaget monteres nemt og hurtigt på selve containeren, hvilket typisk tager ca. 15 minutter. Herefter er containeren sikret og lever op til kravet fra de fleste forsikringsselskaber.

Containerhængelåse

Containerhængelåsen Mavako 3000 er testet og godkendt til de to højeste sikkerhedsniveauer, grade 5 og grade 6, efter den europæiske norm EN12320. Denne hængelås er desuden kompatibel med stort set alle kendte låsesystemer. Der er uanede muligheder for anvendelse af denne lås, da den kan fastskrues og herved indgå som fast konstruktion for aflåsning. Den passer samtidig til fastmontering i de ligeledes godkendte containerbeslag Mavako 3600 og Mavako 3650.

Læs mere om containerlåse.

Læs mere om låsebomme.

Firmaprofil:

ALPHA Containers A/S er en af landets førende virksomheder når det gælder køb, leje, salg, leasing og finansiering af containere. ALPHA Containers leverer containere i hele Danmark via deres mange landsdækkende depoter på Sjælland, i Fyn og Jylland, og er i tæt samarbejde med en gruppe dygtige vognmænd, som altid står klar til at give en god service samt en fleksibel løsning, som matcher alle kundens behov og krav.

Klik her for yderligere information om ALPHA Containers A/S eller ring på tlf. 70 210 124.