Sådan sparer du tid, penge og bekymringer med Alpha Containers

Annonce – Dato 23 Aug 2022

Antallet af indbrud og tyverier på byggepladser er et stigende problem, og det stiller krav om sikring af hele byggepladsen – som en god investering og ikke kun et nødvendigt onde og en omkostning. Det er vigtigt hele tiden at holde fokus på sikring mod tyveri. Og at tænke sikring ind allerede i planlægningsfasen af et byggeri - kravene ændrer sig i takt med, at byggeriet skrider frem.

Alpha Containers, Aflåste containere

Ved at fokusere på sikker opbevaring på selve byggepladsen kan håndværkere, entreprenører, bygherrer osv. spare både tid, penge og bekymringer.

Tryg opbevaring i aflåst container

Det sparer tid at have en container på byggepladsen. Hvordan? Man kan opbevare værktøj og byggematerialer på pladsen, og slipper dermed for at skulle hente/aflevere værktøj og materialer i firmaet, eller pakke bilerne hvor morgen og eftermiddag. I og med at containeren låses med forsikringsgodkendt containerlås, så er der også færre bekymringer, når værktøj og byggematerialer opbevares sikkert på byggepladsen.
Man kan yderligere overveje at lave et særligt område på byggepladsen, hvor sikringen er særlig god, og hvor de mest værdifulde ting kan opbevares.

Antallet af indbrud og tyverier på byggepladser er et stigende problem

Få yderligere information her, tlf. 70 210 124.