Sæt turbo på vægarbejdet med Walls2paint

Annonce – Dato 8 Feb 2024

DLH - Unikke vægspånplader

De unikke vægspånplader fra DLH sparer tid ved opsætning, spartling, pudsning m.m.

Montering af vægge kan være en stor tidsrøver, men med de unikke vægspånplader fra DLH spares flere dage på opsætning, spartling, pudsning og grunding. Den støvfri proces forbedrer samtidig arbejdsmiljøet på byggepladsen – og nu fås pladerne også til lofter og fugtudfordrede rum.

Store besparelser

”Der er rigtigt store besparelser og fordele at hente”, fortæller Michael Jacobsen, segmentchef i DLH, der er førende leverandør af pladeprodukter i hele Norden og distributør af en række af de mest anerkendte brands i branchen.

Spånpladespecialisten Forestia

Norske Forestia er et af dem – en mangeårig specialist på spånplader til forskellige formål. Blandt andet en række forskellige væg- og loftspånplader, der kan vælges ud fra de krav, slutbrugeren stiller, og det miljø, de skal opsættes i. Fælles for pladerne er, at montering og klargøring til maling er lynhurtig sammenlignet med traditionelle gipsvægge og lofter.

Præcise og næsten usynlige samlinger

Walls2paint fra Forestia er den skruefaste vægspånplade, som giver meget præcise og næsten usynlige samlinger. Pladesystemet overflødiggør den sædvanlige spartling, pudsning og grunding af gipsvægge. Pladerne monteres på afrettet træ-/stålskelet, og ved renovering kan de også opsættes direkte på den eksisterende vægbeklædning. Pladerne har fer og not, der skrues og limes sammen, så monteringen er nem. Den færdige væg er fri for de mange lodrette rækker med synlige skruer som i traditionelle gipsvægge, fordi skruerne placeres i noten, når pladen monteres. De grundede Walls2paint-plader er klar til maling eller tapetsering, så snart de er opsat.

Spar op til 5-6 arbejdsgange

”Normalt skal du spartle op mod 5 gange, vente på tørring og pudse indimellem. Det er 5-6 arbejdsgange, man slipper for. Med rengøring løber det hurtigt op i en lille uges arbejde, som man så sparer med Walls2Paint”, siger Michael Jacobsen og fortsætter regnestykket:

Maleren sparer 3-5 dage pr. rum og ca. 90 kr. pr. m² plus moms på sin malerentreprise, fordi man bare går direkte i gang med maling eller tapetsering efter opsætningen. Samtidig slipper man også for støvet fra de mange mellemslibninger og rengøringen, der følger med. I tillæg forbedres arbejdsmiljøet på hele byggepladsen, da støvgener fra vægarbejdet er kraftigt minimeret.

Formater og montering

Walls2Paint-pladerne leveres i fire formater 620 x 12 mm med længderne 2390/2600/2800/3000 mm. Væggene kan monteres på vandret forskalling eller træskelet med c/c 600 mm mellem brædderne. Pladerne kan også monteres på et lodret træskelet, med c/c 300 mm mellem de lodrette stolper og c/c 800 mm mellem de horisontale lægter.

DLH - Ny løsning til glatte lofter

Forestia Ceiling: Ny løsning til glatte lofter

Som noget nyt fås vægpladen med den unikke fer og not-løsning nu også som loftsplade på det danske marked. Ideelt til dem, der ønsker et lige så glat og fint loft som væggene. Forestia Ceiling er ligesom løsningen til væg fuldstændig klar til maling, og man slipper for at pudse, spartle og slibe. Panelerne måler 1220 x 620 x 12 mm, har fer og not på 4 sider og en god skruestyrke. Her er besparelsen på pudsning og spartling endnu større end 90 kr. pr. m² plus moms.

Forestia EliteX: En stærk plade til fugtudfordrede rum

En anden nyhed fra DLH på det danske marked er Forestia EliteX. Det er en plade, der er opbygget på samme måde som Walls2paint. Men den er designet til de mere skrappe miljøer: lagerrum, garager, hobbyrum, malkerum, storkøkkener, værksteder, kældre, bagerier, teknikrum, bryggers etc. Forestia EliteX har en fugtbestandig P7-kerne, og overfladen er en melaminbelægning, som kan afvaskes med blød vandstråle. EliteX kan samles og afsluttes med et skinnesystem i aluminium. Vægpanelerne fås med målene 2390 x 620 x 12 mm og 2600 x 620 x 12 mm. De er helt færdige og klar til brug, når de er monteret.

DLH - Stærk væg/udtræksstyrke på skrue: 161 kg

Fordele ved Walls2Paint

 • Støvfri proces
 • Færdig skruefast væg/udtræksstyrke på skrue: 131 kg
 • Enkel montering
 • Klar til maling
 • Nemt, rent og hurtigt
 • Minimerer støvgener på byggepladsen

Fordele ved Forestia Ceiling

 • Støvfri proces
 • Enkel montering
 • Stærkt loft klar til maling
 • Nemt, rent og hurtigt
 • Minimerer støvgener på byggepladsen

Fordele ved Forestia EliteX

 • Glat og hård overflade
 • Nem vedligeholdelse – kan afvaskes med blød vandstråle
 • God hvor hygiejne og renlighed er i højsædet
 • Stærk væg/udtræksstyrke på skrue: 161 kg
 • Kan samles i alu-skinnesystem med drypkant på undersiden af den korte ende
 • Minimerer støvgener på byggepladsen

Se montering af Walls2Paint i videoen her

Se Listefri løsning med Forestia Wall2Paint og Premium Ceiling i videoen her

Se hvordan vægpladerne monteres i videoen her

Yderligere information: dlh.com, tlf. 43 50 08 00.