DLH Thermogulv

Dato: 2 Apr 2020

Med en totalløsning fra DLH Thermogulv har man reelt plug’n’play gulvvarme. Når gulvet med varmerørene er lagt, skal man blot tilslutte rørene til teknikskabet, sætte stikket fra styreboksen i kontakten og nyde varmen. Hurtigere og nemmere bliver det ikke!

DLH Thermogulv  Gulvvarmens svar på Formel 1 - nu med ”Plug’n’Play” totalløsning

Fleksibel totalløsning

DLH Thermogulv er fleksibelt, idet rørføringen tilpasses rummets form, fx ved indbyggede skabe. Der fræses blot vendespor, som forholdene byder. I den forbindelse tilbyder DLH en totalløsning ved installationen: ”Bygherren skal bare oplyse antallet af kredsløb, længden på kredsløbene og navngive dem, altså ’stue, køkken, værelse 1-2-3’, så leverer vi teknikskabet med pumpe, termostater og så videre indstillet, så man bare skal tilslutte rørene og sætte stikket fra styreboksen i kontakten”, forklarer Michael Jacobsen fra DLH.

Forfræsede spånplader kan også anvendes til gulvvarme i vådrumVarmekomfort og optimal udnyttelse af energien fra dag ét

Tømrer og VVS-mester kan let koordinere arbejdet, og en elektriker er ikke nødvendig. Med totalløsningen er man sikret, at gulvvarmen fungerer optimalt fra dag ét med både varmekomfort og optimal udnyttelse af energien.

Hurtigere varme

Fordi varmen ligger i spånplader, og ikke i betongulvet, sker opvarmningen på blot et kvarter, og installationen er samtidig hurtigere og nemmere: ”Installationen er tør – man skal ikke vente på, at betonen hærder op, og man tilfører ikke byggeriet fugt”, siger Michael Jacobsen. ”De forfræsede spånplader til varmerørene kan lægges på strøer eller oven på et eksisterende gulv”.

Også til vådrum

Præcis de samme forfræsede spånplader kan også anvendes til gulvvarme i vådrum. De er MK-godkendt til dette formål og kræver blot en vådrumsmembran ovenpå, som holder fugten ude. ”Det er en fordel, at samme system og samme materialer kan anvendes i alle rum”, siger Michael Jacobsen. ”Det er en designmæssig triumf, og alene på farten er sammenligningen mellem DLH Thermogulv og motorsportens fuldblodsracere i Formel 1 ganske rammende. Hvor gulvvarme i et betongulv kan være en halv dag om at varme op, er effekten mærkbar på blot et kvarter med et DLH Thermogulv”.

DLH Thermogulv er fleksibelt, idet rørføringen tilpasses rummets form

Komfort og varmeøkonomi

”Gulvvarme er en luksuriøs varmekilde, fordi varme fødder giver velvære. Samtidig kan man holde en lavere fremløbstemperatur, hvilket både er godt for indeklimaet og for varmeøkonomien. Fordi varmeeffekten i DLH Thermogulv - både op og ned - er nærmest øjeblikkelig, kan man benytte natsænkning af temperaturen og i øvrigt justere fleksibelt, hvis man fx har gæster og der er flere i rummet. Gulvvarmen giver ekstra plads, fordi man sparer radiatorerne, og gør indretningen mere fleksibel”, slutter Michael Jacobsen.

Nærmere information/monteringsvejledninger: www.dlh.dk, tlf. 4350 0800.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår