Sådan får du smukke akustiske træpaneler uden besværlig montering

Annonce – Dato 1 jul 2021

Med I-Wood får du æstetiske loftspaneler i et nordisk design og høj kvalitet. Lofterne og vægpanelerne monteres nemt, og med fingersamlinger i enderne er du sikret en færdig overflade, der giver et smukt ensartet udryk uden de synlige samlinger.

I-Wood, loftspaneler

HÅNDVÆRKERNE ROSER NEM MONTERING

Da I-Wood udviklede deres loftspaneler, var godt håndværk og nem montering tænkt ind i produktet. Resultatet er blevet loftspaneler i høj kvalitet, der er lige så nemme at montere som et klikgulv. Det kan Nikolaj Mortensen, tømrer og indehaver af LTM Arkitekt & Byggefirma sagtens genkende fra sit arbejde med I-Wood: ”Det er utroligt nemt at arbejde med sammenlignet med tilsvarende produkter. Fordi det er en fast plade, ligesom en gipsplade, kan man undervejs justere den, dvs. skære eller bore huller, uden den falder fra hinanden. Det er hurtigt at montere, og vi sparer rigtig meget tid undervejs, fordi vi uden problemer kan tilpasse produktet.

I-Wood loftspaneler laves som udgangspunkt med fingersamlinger i enderne, som forskyder samlingerne mellem de enkelte lister i hvert panel. Det at panelerne kan stødes helt sammen resulterer i, at man får en færdig overflade, som flyder ud i ét uden synlige mellemrum i samlingerne.

I-Wood, bedre akustikI-Wood, træpaneler til loft

SKAB BEDRE AKUSTIK OG INVITÉR NATUREN IND

Med I-Wood træpaneler til loft og væg inviterer du den nordiske natur ind. Det visuelle udtryk er diskret, roligt og naturligt. Det harmonerer yderst godt med den akustik, du får med I-Woods loft- og vægpaneler.
Produkterne bakkes op af akkrediterede lydrapporter, udarbejdet i samarbejde med DTU. I-Woods loft- og vægpaneler garanterer derfor en væsentlig forbedret akustik ved at reducere unødig støj og rumklang.

Det er ikke blot design, akustik og nem montering, der er i højsædet hos I-Wood. Klimavenlige løsninger er en høj prioritet, og derfor er produktsortimentet danskproduceret med genbrugsplast og træ fra bæredygtige kilder.

Ultima K er en af de virksomheder, som tegner I-Woods produkter ind i deres projekter. De har været med til at løse flere opgaver, blandt andet Utterslev skole PLC, hvor 150 kvm væg samt møbler blev beklædt med træpaneler fra I-Wood. Tom Vinge, projektchef hos Ultima K, fortæller: ”Vi løste et akustikproblem i et meget stort rum og gjorde samtidig lokalet varmt og indbydende. Der er en god sammenhæng mellem I-Woods udvalg, kvalitet og pris. Og så har vi en god dialog samt kontakt med dem, og det er vigtigt for os.”

PERSONLIG RÅDGIVNING TIL DIT PROJEKT

Hos I-Wood har man stor succes med at rådgive kunderne tidligt i et projekt, og det er bestemt en vej man ønsker at fortsætte. At være med tidligt i processen giver I-Wood det bedste udgangspunkt for at hjælpe dig helt i mål med den rigtig løsning. Casper Krogh Olesen, indehaver af I-Wood, fortæller: ”Vi vinder rigtig mange kunder via funktionaliteten og ikke mindst kvaliteten i vores produkter. Vi gør meget ud af at vejlede vores kunder og vil i den forbindelse meget gerne tidligt med i processen som rådgiver, fordi vi nemmere kan hjælpe kunden i mål.”

I-Wood, loftspaneler i nordisk design og høj kvalitetI-Wood, træpaneler til loft

HØJ KVALITET UDEN DYRE OMKOSTNINGER

I-Woods mange løsninger kan opleves i deres nye showroom, hvor du kan være med til at udforme og skabe resultatet: ”Vores showroom er et 300 kvm oplevelsesunivers, hvor vores produkter fremvises på forskellige måder, og de mange muligheder visualiseres. Faktisk er det også en slags workshop, hvor kunden kan komme med sine ideér,” afslutter Casper Krogh Olesen.

Der er ingen tvivl: Når du vælger akustikpaneler fra I-Wood får du dansk håndværk, nem montering og engageret rådgivning. Med I-Woods skræddersyede løsninger og fingersamlingssystem er du altid garanteret et flot resultat i høj kvalitet uden dyre omkostninger. 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår