ROCA In-tank Meridian toilet – når det skal være nemt

Annonce – Dato 24 Aug 2021

Toilettet der åbner op for helt nye muligheder på badeværelset.

Laufen Nordic, væghængte toiletterLaufen Nordic, in-tank toilet

Ved installation af de fleste væghængte toiletter skal der tages højde for, at cisterne og installation skal gemmes bag væggen. Det kan derfor være nødvendigt at bygge en kasse ud fra selve væggen, da der ofte ikke er plads i den eksisterende væg.

Med et ROCA In-Tank Meridian toilet, får man den nyeste generation af integrerede toiletter, hvor cisternen er indbygget i toilettet. Cisternekassen eller den ekstra væg er derfor ikke nødvendig.

En anden god ting ved In-tank funktionen er i tilfælde af en eventuel reparation. Her er det ikke nødvendigt at fjerne hverken plade eller væg bag toilettet for at kunne reparere toilettet. Alle reservedele er foran væggen og der er derfor nem adgang til toilettes komponenter.

Hvor let er det egentlig at opsætte og hvad kan det?

Toilettet monteres og serviceres oppefra, hvilket giver en større frihed ift. monteringen. Udover en større visuel lethed og de elegante proportioner med hensyn til design, giver det forbrugeren nem adgang for service og vedligeholdelse – ingen teknik bag væggen og nem at rengøre. Dermed undgår man arbejdet med opbygning af cisternekasse, installation af indbygningscisterne, betjeningsplade m.m. da alt er integreret i skålen.

I et ROCA In-Tank Meridian findes der en Soft Air® luftpumpe i den interne cisterne, som sørger for at vandet fra den interne tank får en optimal skyllefunktion. Denne innovative teknologi sikrer et optimalt skyl og har en vandbesparende cisterne med 3/4,5 liters dobbeltskyl med mulighed for 2-liters "Silent Flush", som aktiveres ved tryk på begge knapper på samme tid. Alle skyl kan justeres efter behov og trykknappen kan enten placeres til højre eller venstre. Toilettet lagrer løbende strøm nok til 10 skyl, så man er sikret selv ved en eventuel strømafbrydelse og har integreret lys på trykknappen, der hjælper med at guide dig til toilettet om natten.

Udover det flotte design, med dets rene linjer, medfølger der et dertilhørende soft close toiletsæde. Du får dermed det hele i én pakke – nemmere bliver det ikke.

Læs mere om in-tank toiletter her.

Mere om produktet In-Tank toiletter

In-Tank toiletter

Toiletter med indbygget cisterne

Meridian In-Tank

Meridian In-Tank

Væghængt toilet med indbygget cisterne, m. L-beslag

Læs mere

Meridian In-Tank wall-hung

Meridian In-Tank wall-hung

Væghængt toilet med indbygget cisterne, m. I-beslag

Læs mere

Meridian In-Tank

Meridian In-Tank

Gulvstående toilet med indbygget cisterne

Læs mere