Revolutionerende nyhed:

Annonce – Dato 19 sep 2023

Der var engang… ja, vi ved godt, at det er starten på ethvert eventyr, og at eventyr bygger på fantasifulde fortællinger, men hos FOG & VENØ er eventyret den skinbarlige sandhed.

FOG & VENØ introducerer det SVANEMÆRKEDE akustikpanel

For mere end 30 år siden satte de to barndomsvenner, Karl Venø Nielsen og Ove Fog Jørgensen, sig for, at de skulle starte virksomhed sammen. De fik på få år opbygget et bordpladeunivers, som i dag betragtes som én af foregangsvirksomhederne på området. Nøgleordet var og ér: bæredygtighed. Ingen havde på dette tidspunkt tænkt på ansvarlighed og miljøhensyn i køkkenbranchen. I dag er det de facto standard, at bordplader skal overholde strenge miljøstandarder. Da eventyret for de to for snart 4 år siden udviklede sig til også at omhandle akustikpaneler med virksomheden FOG & VENØ, var bæredygtig produktion derfor et helt naturligt grundelement i virksomhedens DNA fra dag 1.

'Hos FOG & VENØ har vi altid stræbt efter at være i front. Vi ønsker ikke blot at producere verdens bedste akustikpaneler, vi ønsker også at sætte barren for bæredygtig produktion,' fortæller CEO Karl Venø Nielsen og fortsætter:

'Som førende inden for vores felt mener vi, at det er vores ansvar at gå forrest, også når det kommer til den grønne omstilling. Nu har vi så igen taget et markant skridt fremad og er derfor umådeligt stolte over, som de eneste i verden, at kunne tilbyde svanemærkede akustikpaneler i det klassiske lamelbaserede design,' fortæller CEO Karl Venø Nielsen.

'I en tid, hvor byggerier i højere grad består af hårde overflader og akustikudfordringer er konstante – og i en tid, hvor ønsket om bæredygtighed bliver stadig mere centralt, ser vi det som det perfekte ægteskab med svanemærkede akustikpaneler,' fortsætter Karl Venø Nielsen.

Svanemærkningen sætter på alle måder naturen i første række – og med svanemærkede akustikpaneler sendes et vigtigt signal om værdsættelse af miljøvenlige initiativer og sundere livsstil.

Svanemærket er kendt som et vigtigt pejlemærke i nutidens byggebranche, og svane-emblemet har efterhånden cementeret sig som anerkendt standard for miljøansvarlighed, bæredygtighed og forbrugerbevidsthed langt ud over Danmarks grænser.

Karl Venø Nielsen er ikke et sekund i tvivl om fremtiden for FOG & VENØ: 'Vores mål er at være verdens førende producent af innovative og bæredygtige akustikløsninger til gavn for alle, mens vi sikrer bæredygtig vækst for kommende generationer. Vores akustikpaneler består i dag af en bagplade i polyester, som vi lige nu kan fremstille af op til 65% genbrugsmateriale. Vores lameller med træfinér skåret af ægte træsorter er alle FSC® certificerede. Og nu med introduktion til svanemærket har vi taget endnu et skridt, der strækker sig langt ud over produktion af akustikpaneler. Vores partnerskab med Svanemærket og engagementet i FN's Verdensmål er ikke blot et skridt i den rigtige retning; det er en kraftfuld alliance. Vi tror på, at handling er nøglen til at opnå en bæredygtig fremtid for hele planeten. Skal man opleve FOG & VENØs svanemærkede akustikpaneler, findes de under brandet BY VENØ."

FAKTABOKS - Svanemærkets fire nøgleområder

Svanemærket er unikt ved sin omfattende tilgang til at vurdere produkters miljøpåvirkning på tværs af hele deres levetid. Udover brugsfasen inkluderer mærket vurdering af råvareindvinding, produktion, brug og affaldsbehandling. Dette sikrer, at produkter med Svanemærket er gennemtænkte og optimerede med hensyn til miljøpåvirkning.

Svanemærket fokuserer især på:

  1. Bæredygtig ressourceforvaltning: Reduktion af overforbrug og ansvarlig brug af jordens ressourcer gennem genanvendelse, genbrug og forlænget levetid.
  2. Klimapåvirkning: Minimering af klimapåvirkning gennem hele produktets livscyklus, inklusive produktion, distribution og brug.
  3. Undgåelse af skadelige kemikalier: Stram kontrol med brugen af skadelige kemikalier for at beskytte både sundhed og miljø.
  4. Biodiversitetsbeskyttelse: Fremstilling af produkter på måder, der ikke skader biodiversitet og økosystemer.
  5. Dette gør Svanemærket til et pålideligt valg for forbrugere, der ønsker miljøvenlige produkter med et reduceret fodspor på planeten.

Læs mere her

Mere om produktet Akustikpaneler

Akustikpaneler

Alle BY VENØ´s akustikpaneler er meget mere end blot et visuelt produkt

Designpaneler

Designpaneler

BY VENØ´s produktkategori Design paneler, består af det ikoniske panel med tr...

Læs mere

Laminatpaneler

Laminatpaneler

Vores laminat panel er designet til at have et råt beton-look

Læs mere

Linoleumpaneler

Linoleumpaneler

Med linoleum paneler fra BY VENØ får du virkelig mulighed for at sætte dit he...

Læs mere

Træpaneler

Træpaneler

Sort MDF med en overflade af ægte træfiner

Læs mere

Folierede Paneler

Folierede Paneler

Ønsker du at pryde dine vægge med smukke støvede farver, som matcher tidens d...

Læs mere

Lux paneler

Lux paneler

LUX panelet er et dansk design, lavet af 40 millimeter brede lameller

Læs mere

Sten paneler

Sten paneler

Få det mest eksklusives udtryk med et akustikpanel beklædt med sten fra Himal...

Læs mere

Raw paneler

Raw paneler

Du har selv muligheden for at påvirke udtrykket på RAW-panelet

Læs mere

Filt

Filt

Vores filt spiller en vigtig rolle i akustikpanelernes lydabsorberende egenskab

Læs mere

Tilbehør

Tilbehør

Gør dine akustikpaneler til en del af indretningen

Læs mere

Katalog

Katalog

Akustikpaneler - Katalog 2023

Læs mere

Træpaneler

Træpaneler

Læs brochuren her

Læs mere

Folierede Paneler

Folierede Paneler

Læs brochuren her

Læs mere

Designpaneler

Designpaneler

Læs brochuren her

Læs mere

Laminatpaneler

Laminatpaneler

Læs brochuren her

Læs mere

Linoleumpaneler

Linoleumpaneler

Læs brochuren her

Læs mere

Lux Paneler

Lux Paneler

Læs brochuren her

Læs mere

Stenpaneler

Stenpaneler

Læs brochuren her

Læs mere

Raw Paneler

Raw Paneler

Læs brochuren her

Læs mere

Fog & Venø

Fog & Venø

Læs brochuren her

Læs mere

Designpaneler monteringsvejledning
Folierede paneler test report
Sådan monterer du et akustikpanel
Sten paneler test report
Raw paneler test report
Inspiration

Inspiration

Dit personlige design

Læs mere

Designpaneler video
Laminatpaneler video
Linoleumpaneler video
Folierede paneler video
Lux paneler video
Sten paneler video
Raw paneler video
Fog & Venø 2022-2023