Renoverede og nybyggede almene boliger i Aalborg-forstad

Annonce – Dato 15 Aug 2019

Op til sommerferien kunne de første beboere vende hjem til deres totalrenoverede boliger på Sjællandsvej i Svenstrup syd for Aalborg. Svenstrup Boligforening og Himmerland Boligforening, som administrerer afdelingen, er bygherre for de i alt 54 almene boliger, fordelt på 29 totalrenoverede samt 25 opført som nybyggeri. Det er planen, at boligerne i tredje og sidste etape skal stå klar til indflytning omkring efterårsferien næste år.totalrenoverede boliger på Sjællandsvej i Svenstrup syd for Aalborg.Svenstrup Boligforening og Himmerland Boligforening

Projektet blev vundet som en totalentreprise med Bjerregaard & Vigel Pedersen A/S som totalentreprenør og Norconsult - KAAI A/S som arkitekt- og ingeniørrådgiver.

Tagplader og tilbehør i samme materiale

Areco leverer pandeplader til tagene på både de renoverede og de nybyggede huse, og det specielle for tagene er at alle former for stern, vindskede og pulttagrygning er produceret i samme materiale. Denne form for vedligeholdelsesfri afslutningsbeklædning vinder mere og mere indpas blandt arkitekter i forbindelse med opførelse af større projekter. Det har også den fordel, at tag og stern m.m. altid vil fremstå ens velholdt.

Spændende projekter på vej

Pandepladen er blevet et ”hit” for tagdesign, både til renovering og nybyggeri, og Areco har flere spændende projekter i gang med pandeplader, anvendt på både vægge og tage i samme byggeri under ét.

renovering og nybyggeri, og Areco har flere spændende projekter i gang med pandepladerAreco leverer pandeplader til tagene på både de renoverede og de nybyggede huse

Areco deltager gerne i et orienterende møde sammen med arkitekten om mulighederne for disse løsninger på kommende byggerier.

Læs mere her

Yderligere information: www.areco.dk, tlf. 98 33 64 00.

Referenceprojekter fra Areco Profiles A/S

Samskip, Aarhus Havn

Samskip, Aarhus Havn

Nybygning | Aarhus | 20 Mio.kr

Nybygning af lager/lagerhal i Aarhus . Selve byggeriet er påbegyndt marts 201...

Toftebjerg - Them Bibliotek & Medborgerhus

Toftebjerg - Them Bibliotek & Medborgerhus

Tilbygning | Silkeborg | 12,4 Mio.kr

Tilbygning af bibliotek i Silkeborg på 1 etager . Selve byggeriet er påbegynd...

Bostedet Hadsund – Erstatningsbyggeri for Visborggaard

Bostedet Hadsund – Erstatningsbyggeri for Visborggaard

Nybygning | Mariagerfjord | 65 Mio.kr

Nybygning af plejehjem/plejecenter svarende til 5 bygninger i Mariagerfjord m...

Morbærhaven

Morbærhaven

Udv.renovering | Albertslund | 200 Mio.kr

Udv.renovering af kollegier/ungdomsboliger i Albertslund med 1063 lejligheder...