Rene linjer i ny funktionel løsning

Annonce – Dato 27 Feb 2018

L-profiler til enkle løsninger omkring døre og vinduer

Rene linjer i ny funktionel løsning

Rene linjer i ny funktionel løsning

L-profiler til enkle løsninger omkring døre og vinduer

Et nyt indfatnings L-profil fra J.M. Hedegaard skaber rene linjer og enkle løsninger omkring døre og vinduer. Med profilerne får man et perfekt resultat, samtidig med man minimerer montering og efterarbejde. Døre og vinduer er en stor del af husets udtryk, og med denne profil står indfatninger med skarpe og lige kanter, uden det krævende arbejde, det generelt er.

Enkelt og besparende

Det nye indfatningsprofil er færdigstøbt i 90 grader og gør arbejdet med at indramme døre og vinduer med skarpe kanter til en leg. Indfatningsprofilerne er lavet af et let polyurethan-materiale, der gør det nemt at håndtere og arbejde med.
De færdige indfatningsprofiler reducerer både omkostninger til materialer og arbejdsproces.

Profilerne monteres med almindelige gipsskuer og limes med speciallim i samlinger og mod vinduesfalsen. Dette giver en stor besparelse i det efterfølgende spartelarbejde, da det kun er plane flader, der skal spartles, og der ikke skal monteres kantskinner. Profilet er grundmalet i hvid og født med spartelkanter, så antallet af ”kortkant samlinger” også reduceres. På grund af materialet opnås også stor isoleringsevne og fugtbestandighed, så kuldebroer og skimmel undgås.

Stemning og detaljer

Profilet kan også bruges i loftet til at gemme rørinstallationer eller bruges til at skabe dekorative detaljer til indbygning af fx spots og højttalere. Her monteres profilerne helt uden brug af skruer, men blot med speciallim, hvorfor installationen bliver ekstra nem.

Masser af muligheder

Indfatningsprofilerne har allerede kæmpe succes i Norge, hvor de bruges i mange store byggeprojekter. I Danmark er det importøren J.M. Hedegaard, der har taget profilen ind. ”Jeg er ikke i tvivl om, at man med dette indfatningsprofil kan skabe mange elegante løsninger i både nye og gamle bygninger. Profilet er på en gang tidsløst og moderne. At det derudover er let at arbejde med gør det kun mere interessant”, forklarer Mikkel Hedegaard fra J.M. Hedegaard og fortsætter:
”Jeg har set mange både praktiske og sjove løsninger med denne profil. Det er alt fra at montere sprinkleranlæg i til at skabe smukke vinkler og effekter med spots i husets rum. Dette er i særklasse et brugbart produkt.”

Mød J.M.Hedegaard på Byggerimessen ´18, stand nr. E-8102

Se mere på www.jmhedegaard.dk

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår