Rene linjer i funktionel løsning

Annonce – Dato 9 mar 2020

En serie nye indfatnings L-profiler fra J.M. Hedegaard skaber rene linjer og enkle løsninger i lysninger omkring døre og vinduer. Med profilerne får man et perfekt resultat, samtidig med man minimerer montering og efterarbejde. Døre og vinduer er en stor del af husets udtryk, og med denne profil står lysninger med skarpe og lige kanter, uden det krævende arbejde, det generelt kræver.

L-profiler til lysninger i døre og vinduer fra J.M. Hedegaard

ENKELT OG BESPARENDE

De nye lysnings-profiler er færdigstøbt i 90 grader og gør arbejdet med at indramme døre og vinduer med skarpe kanter til en leg. Indfatningsprofilerne er lavet i let men hårdført HDPS (High Density Polystyren), der gør det nemt at håndtere og arbejde med. De færdige lysnings-profiler reducerer både omkostninger til materialer og arbejdsproces.

Profilerne monteres med almindelige gipsskuer og limes med speciallim i samlinger og mod vinduesfalsen. Dette giver en stor besparelse i det efterfølgende spartelarbejde, da det kun er plane flader, der skal spartles, og der ikke skal monteres kantskinner. Profilerne leveres med en overflade i hvid karton magen til gipsplader og er født med spartelkanter, så antallet af ”kortkant samlinger” også reduceres. På grund af materialet opnås også stor isoleringsevne og fugtbestandighed, så kuldebroer og skimmel undgås.

De nye lysnings-profiler er færdigstøbt i 90 grader

STEMNING OG DETALJER

Profilet kan også bruges i loftet til at gemme rørinstallationer eller bruges til at skabe dekorative detaljer til indbygning af fx spots og højttalere. Her monteres profilerne helt uden brug af skruer, men blot med speciallim, hvorfor installationen bliver ekstra nem.

Indfatningsprofiler,  Mød J.M.Hedegaard på Byggeri´20, stand nr. E-8102

MASSER AF MULIGHEDER

Indfatningsprofilerne har allerede kæmpe succes i Norge, hvor de bruges i mange store byggeprojekter. I Danmark er det importøren J.M. Hedegaard, der har taget profilen ind. ”Jeg er ikke i tvivl om, at man med dette indfatningsprofil kan skabe mange elegante løsninger i både nye og gamle bygninger. Profilet er på en gang tidsløst og moderne. At det derudover er let at arbejde med gør det kun mere interessant”, forklarer Mikkel Hedegaard fra J.M. Hedegaard og fortsætter: ”Jeg har set mange både praktiske og sjove løsninger med denne profil. Det er alt fra at montere sprinkleranlæg i til at skabe smukke vinkler og effekter med spots i husets rum. Dette er i særklasse et brugbart produkt.”

Se mere på www.jmhedegaard.dk

 

Mere om produktet Profillister

Profillister

L-Profiler til lysninger

ARSTYL® L1

ARSTYL® L1

Længde(L) 2 m Højde (H) 150 mm Bredde (B) 150 mm

Læs mere

ARSTYL® LS1

ARSTYL® LS1

Længde (L) 2.4 m Højde (H) 220 mm

Læs mere

ARSTYL® L4

ARSTYL® L4

Længde (L) 2 m Højde (H) 100 mm Bredde (B) 100 mm

Læs mere

ARSTYL® L5

ARSTYL® L5

Længde (L) 2 m Højde(H) 200 mm Bredde (B) 200 mm

Læs mere

WALLSTYL® WS1

WALLSTYL® WS1

LxHxB: 2400 × 220 × 55 mm

Læs mere

ARSTYL® L2

ARSTYL® L2

Længde (L) 2 m Højde (H) 200 mm Bredde (B) 250 mm

Læs mere