Relining af faldstammer i Randers

Annonce – Dato 7 maj 2020

Proline reliner 6 lejligheder om dagen mandag til torsdag fra 8-18, hvor lejlighederne får nye rør fra øverste tilslutning på 2. sal til renseluge i kælder, inkl. tilslutning fra køkken og toilet. Gulvafløbene relines i skålen og efterfølgende skydes en strømpe fra gulvafløb til faldstamme. Dette arbejde udføres nogle dage efter reliningsarbejdet, hvor ca. 9 lejligheder om dagen færdiggøres.

Prolines arbejde betyder, at ejerforeningen sparer tid, penge og har meget få beboergener, hvor beboerne også kan være hjemme under arbejdets udførelse.

Info:

  • E/F Infanterivej 14-32, 8900 Randers
  • 30 faldstammer
  • 90 lejligheder med svalegange

Proline-metoden

Proline Danmark ApS er markedsledende inden for rørrenovering med Proline-metoden, hvor et nyt selvbærende rør støbes inden i det gamle støbejernsrør, uden at beboere behøver at fraflytte lejligheden eller skal genhuses under renoveringen. Lejlighederne der er i berøring med den/de faldstammer, der arbejdes i, kan ikke anvende deres afløb i tidsrummet 8-18, hvor teknikerne arbejder. Toilet og køkkenvandlås demonteres som det eneste og monteres igen samme dag efter endt arbejde, således at beboerne kan anvende både toilet og øvrige afløb igen efter arbejde. Arbejdet dokumenteres med videoinspektion før, under og efter udført arbejde og afleveres til bestyrelsen sammen med Prolines drifts- og vedligeholdelsesplan. Dette betyder at der ikke er behov for bygningsarbejder, hvor man normalt vil banke gulv, vægge og loft op for at installere et nyt rørsystem.

bygningsarbejder, hvor man normalt vil banke gulv, vægge og loft op for at installere et nyt rørsystem.Proline Danmark ApS er markedsledende inden for rørrenovering

Arbejdsgang

Den normale arbejdsgang er, at Proline reliner to opgange om ugen på fire arbejdsdage (mandag-torsdag) og kun er inde i lejlighederne én dag. Når beboerne kommer hjem fra arbejde sidst på eftermiddagen, er deres faldstammer igen klar til brug. Når reliningsteamet har relinet lejlighedens faldstammer og grenrør, kommer Prolines strømpehold og skyder en strømpeforing i gulvafløbet fra håndvasken på toilettet og over til faldstammen. Herefter kan rørene holde minimum 50 år mere. Alt arbejde kontrolleres med tv-inspektion før, under og efter arbejdets udførelse.

Godkendelser

Prolines produkter er certificeret, testet og godkendt på flere institutter og overholder flere europæiske normstandardtests.

Referencer

Proline har en lang liste af referencer over hele landet og eksisterer i 12 lande med erfaringer siden 1994, hvor det hele begyndte i Sverige.

Yderligere information: www.proline-group.dk, tlf. 6361 8545 eller info@proline-group.dk

Mere om produktet Faldstammer

Brochure - Proline metoden
PROLINE VISER VEJEN

PROLINE VISER VEJEN

Kvalitet, erfaring og metode

Læs mere

Relining
Strømpeforing
Brochure - Prosoc
Proline Relining System DK

Proline Relining System DK

Nye faldstammer uden udskiftning

Læs mere

Referenceprojekter fra Proline Danmark ApS

AAB afd. 50

AAB afd. 50

Udv.renovering | København | 220 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i København med 272 lejligheder på 8 etager . S...

Relining af A/B Solhøj

Relining af A/B Solhøj

Aalborg

Andelsboligforeningen A/B Solhøj har fået renoveret træstammer, hermed er d...

Relining af lejligheder i Elstedhøj

Relining af lejligheder i Elstedhøj

Århus

Elstedhøj 1-40. Sønderskovvej 153-163. Afdelingen omfatter to b...

Relining af lejlgheder på Sundholmsvej

Relining af lejlgheder på Sundholmsvej

Sundby

Ejerforeningen Engsund er beliggende på Englandsvej 14-16 og Sundholmsvej 1...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår