Postkasseanlæg med navne-display og el-låse

Dato: 14 sep 2016

Scantron udvider adgangskontrolsystem med digitale postkasser

Postkasseanlæg med navne-display og el-låse

Digitale postkasseanlæg med navne-display og el-låse 

Scantron udvider adgangskontrolsystem med digitale postkasser 

Scantrons adgangskontrolsystem gør det nu muligt at administrere digitale postkasseanlæg. Gennem Nova softwaren er det muligt at styre og opdatere digitale navneskilte og elektroniske låse. De digitale postkasser er en smart og fremtidssikret løsning, hvor traditionelle nøglesystemer erstattes med adgangsbrikker og læsere.

Scan brikken og hent posten – så simpelt er det 

Med elektroniske låse i postkasseanlægget er der ikke længere brug for mekaniske nøgler. Det kræver blot en simpel adgangsbrik, som scannes af den tilkoblede læser nær postkasseanlægget og derved åbner den forprogrammerede postkasse. Det digitale postkasseanlæg kan integreres i et større FlexAir® adgangskontrolsystem med læsere, dørtelefoni, infoskærme, brandkommunikation m.m. 

Den perfekte løsning til kollegier og lejlighedsbyggerier

De digitale postkasseanlæg passer godt til kollegier og lejlighedsbyggerier, hvor det skal være nemt og hurtigt at opdatere og tilføje nye beboere samt at ændre deres adgangsrettigheder. Et indgangsparti kræver blot installation af et digitalt postkasseanlæg samt minimum én Nexus læser, så kan der uddeles brikker til beboerne i stedet for nøgler. Adgangsbrikker programmeres, så hver beboer har adgang til én specifik postkasse. Brikken kan være den samme som bruges på eventuelle læsere ved hoveddøren, hængelåse på cykelskure eller på elektroniske håndtag på lejlighedsdøre.

Administration af digitale navne-displays

Alle digitale postkasser har indbygget LCD navne-display, der fremviser navn og lejlighedsnummer, og elektroniske låse, placeret på fronten af postkasselågen. Det digitale navne-display opdateres via den webbaserede Nova software hvor det er muligt at tilføje navne, lejlighedsnumre og styre hvem der har adgang via den unikke adgangsbrik, som er specialkodet til beboeren. På denne måde undgås klistermærker og udskiftning af aftagelige navneskilte, da det hele styres online.

Hurtigt og enkelt system

Denne løsning gør det hurtigere og mere simpelt for ejendomsadministratoren at tilføje beboere eller opdatere adgangsrettigheder, og giver derved også en økonomisk fordel. Det er derudover også en sikkerhedsmæssig fordel af man kan fjerne og blokere beboere og deres mistede brikker, så brikkerne ikke misbruges. 

Se mere på www.scantron.dk eller ring på tlf. + 45 66 13 99 66

 

Referenceprojekter fra Scantron A/S

Den Grønne Fatning

Den Grønne Fatning

Nybygning | Herlev | 313 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Herlev med 244 lejligheder på 11 etager . Selve by...

Havneholmen, Aarhus

Havneholmen, Aarhus

Anlægsarbejde | Aarhus | 450 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Aarhus med 397 lejligheder på 13 etager ...

Frederiks Brygge, Teglhuset Byggefelt J

Frederiks Brygge, Teglhuset Byggefelt J

Nybygning | København | 100 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 1 bygninger i København med 82 lejlighe...

Enghave Brygge - Lyngholm - Opførelse af boliger

Enghave Brygge - Lyngholm - Opførelse af boliger

Nybygning | København | 320 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 3 bygninger i København med 195 l...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår