Peikko leverer 6,5 km. deltabjælker til kontorbyggeri

Dato: 28 sep 2016

Peikko Danmark har modtaget en stor ordre til et kontorbyggeri i København

Peikko leverer 6,5 km. deltabjælker til kontorbyggeri

PEIKKO LEVERER 6,5 KM DELTABJÆLKER TIL KONTORBYGGERI I KØBENHAVN  

Peikko Danmark ApS, det danske datterselskab af Peikko Group, har modtaget en stor ordre til et kontorbyggeri i København. Ordren omfatter 6,5 kilometer Deltabjælke-kompositbjælker. Levering vil forsætte indtil april 2017.

OPP-projektet Kalvebod Brygge bliver et visuelt landemærke bestående af 41.000 m2 kontorhus og et toetagers parkeringshus på 20.000 m2. Kontorhuset kommer til at bestå af fire bygninger, der forbindes til hinanden med tværgående glasbroer. Kontorhuset skal huse Energistyrelsen, Banedanmark, Trafikstyrelsen og Vejdirektoratet.

Bygningsstyrelsen er bygherre på det nye byggeri. Arkitema Architects A/S står for den arkitektoniske udformning, og MOE A/S er ingeniørrådgiver på projektet. A. Enggard A/S er entreprenøren og byggeriet forventes at stå færdigt i 2018.  

"Med den lave bjælkehøjde er det muligt at skabe slanke dækkonstruktioner, hvilket er et vigtigt element i projektet, da frihøjden i projektets parkeringskælder således bliver så lav som muligt. De lange bjælkespænd, som muliggøres af Deltabjælken, skaber åbne arealer med fleksible indretningsmuligheder, der kan tilpasses slutbrugernes behov," siger Topi Paananen, CEO i Peikko Group Corporation. 

 

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår