Passiv brandsikring til offentligt byggeri og erhvervsejendomme

Annonce – Dato 9 mar 2021

Passiv brandsikring er vigtig del af enhver bygnings brandsikkerhedsstrategi. Den passive brandsikring sikrer brandmodstanden i bygningens struktur, hvor der er gennemføringer og lineære fuger, således at man bedre kan redde liv, og at de økonomiske omkostninger af skader på bygninger og inventar kan begrænses.

Passiv brandsikring er vigtig del af enhver bygnings brandsikkerhedsstrategiPassiv brandsikring til offentligt byggeri og erhvervsejendomme

Brandmyndighederne har fornyet fokus på passiv brandsikring som følge af nye regler om ansvarsfordeling af brandmodstandsløsninger i blandt andet erhvervsejendomme, offentlige bygninger, boliger mv. - både når der bygges nyt og/eller renoveres. I Sikas sortiment for passiv brandsikring findes løsninger der genskaber brandmodstanden, hvor der er lineære fuger og gennemføringer, således at evnen til at forhindre passage af varme, røg og ild opretholdes iht. gældende krav. Vores løsninger er udviklet og testet til at opretholde brandmodstanden i vægges og gulves adskillelsesfunktion, selv når der er ført rør, kabler og/eller lineære fuger gennem dem.

I Sikas Håndbog i Passiv Brandsikring kan du finde inspiration til hvilke godkendte løsninger, der kan findes til netop din brandsikringsopgave. Download den her

VEJLEDNING I BRANDSIKRING

Hos Sika kan du få vejledning til dine opgaver - om hvilke løsninger du kan foreslå den certificerede brandrådgiver ud fra de krav, der er for bygningen samt hvordan du bruger vores produkter. Med vores løsninger og vejledning samt godkendelse af den certificerede brandrådgiver sikrer du, at din passive brandsikring opfylder de gældende lovkrav, inden du går i gang med opgaven.

Kontakt Sika i dag på telefon 48 18 85 85 eller e-mail

Referenceprojekter fra Sika Danmark A/S

Kirkebjerg Skole

Kirkebjerg Skole

Nybygning | København | 100,0 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i København . Selve byggeriet er påbegyndt ok...

Sydhavnsskolen

Sydhavnsskolen

Nybygning | København SV | 170 Mio.Kr

Nybygning af skole 0-10, klasse i København på 5 etager . Selve byggeriet er ...

Axel Towers

Axel Towers

Nybygning | København | 550 Mio.Kr

Nybygning af kontorbygning i København på 16 etager hvoraf 5 etager er unden ...

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...