Papirisolering til Det Runde Hus med 161 nye ungdomsboliger

Annonce – Dato 3 Dec 2019

Prodatek indblæser Isocell papirisolering i sin specielle facadeløsning med stålkassetter

Prodatek er blandt andet kendt for sine fleksible facadeløsninger med stålkassetter, hvor der kan skabes mere eller mindre plads til isolering. Kassetterne er fremstillet i en let konstruktion, der nemt kan flyttes eller justeres efter ønske. Samtidig er facadeelementerne miljørigtige og genanvendelige.

Papirisolering fra CBI Danmark valgt til Det Runde Hus med 161 nye ungdomsboligerKlar til 161 ungdomsboliger

Facadeløsningen vil kunne ses på Det Runde Hus på hjørnet af Lersø Park Allé og Jagtvej i København, hvor der tidligere har været Erhvervsakademi. Bygningen ombygges og renoveres, så den i løbet af 2020 kommer til at rumme 161 almene ungdomsboliger:

– Vi er nogle af de eneste, der kan levere buede elementer, som er enkle at montere og ikke skal ’klodses ud’ med kiler, fortæller Bjørn Laursen fra Prodatek. Virksomheden udfører facaden for hovedentreprenøren B. Nygaard Sørensen.

– Isocell papirisolering fra CBI Danmark er valgt, fordi der ved indblæsning ikke er noget spild, og det er en stor fordel. Når vi udfører facaderenoveringer, laver vi ofte hele råkonstruktionen først. Vi afgrænser hvert etagedæk, og så bliver isoleringsmaterialet blæst ind som noget af det sidste inden klimaskærmen. Dette sikrer, at der ikke kommer fugt i isoleringen, som blandt andet kan forekomme, hvis man isolerer med batts uden på eksisterende byggerier. Indblæsningen med Isocell er effektiv, for papiret kommer ind overalt.

On-site eller på fabrik

– Vi har et godt samarbejde med CBI Danmark, der bruger dygtige isolatører til at udføre indblæsningerne, siger Bjørn Laursen. Vi har også opgaver, hvor kunden vælger mineraluld. Her leverer CBI Danmark Superglass isolering. Fordelen ved dem som total-leverandør er, at de giver sætningsgaranti både på Isocell og Superglass.

– I vores arbejde er der 2 scenarier: Når vi laver konstruktioner på eksisterende byggeri, laver CBI Danmarks isolatører indblæsningen på stedet, on-site. Mens vi ved nybyggeri selv udfører arbejdet på vores fabrik, hvor vi laver dobbelt-konstruktioner og indblæser med maskiner, som CBI har leveret.

Prodatek har investeret i en ny fabrik, som tages i brug i december 2019. – Vi er overbeviste om, at meget af fremtidens byggeri kommer til at foregå inde i kontrollerede miljøer, siger Bjørn Laursen.

Se mere på www.cbidanmark.dk og www.prodaktek.com

Referenceprojekter fra Nviro

Typehusfirmaet Skanlux A/S

Typehusfirmaet Skanlux A/S

Skanlux bygger hvert år ca. 25 helårsboliger på mellem 180-200 m2. Al...

Renovering af Tjørnegårdsskolen

Renovering af Tjørnegårdsskolen

Indv.renovering | Roskilde | 20 mio.kr

Indv.renovering af skole 0-10, klasse i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyn...

Nybyggeri - Skelbæklund

Nybyggeri - Skelbæklund

Dianalund

Skelbæklund er et mix af ejerboliger, rækkehuse til leje og et seniorbofæll...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår