Vægrammer

Vægrammer

Vægrammer

Palsgaard Spær tilbyder vægrammer til hurtig lukning af huset. Vægrammerne er lukket med en vindplade på ydersiden, hvor kunden frit kan vælge om det skal være en organisk eller uorganisk vindplade. Vægrammerne leveres uisolerede og åbne indefra, hvilket betyder at vægrammerne udtørrer hurtigt på byggepladsen og kunden kan færdiggøre konstruktionen med isolering og indvendig beklædning efter eget valg.

Palsgaard Spær leverer også dækmoduler i træ, som er den smarte løsning til etageadskillelse. Dækmoduler i træ er lette at montere for håndværkerne på byggepladserne og kan med fordel anvendes sammen med Palsgaard Spær vægrammer, når der bygges i flere etager. Dækmodulerne ankommer i sektioner og passer sammen fra fabrikken. Vægrammerne rejses først og dækmodulerne kranes derefter på plads på byggepladsen én efter én i rækkefølge.

Relaterede produkter

Spær

Spær

Palsgaard Spær leverer træspær til hele Danmark


Tagmoduler

Tagmoduler

Palsgaard Spær tilbyder tagmoduler til hurtig lukning af byggeriet


Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår