Ovenlysdesign fra Nordic Glass Solutions

Annonce – Dato 17 Aug 2023

Ovenlysdesign fra Nordic Glass Solutions

Ovenlysdesign fra Nordic Glass SolutionsTil HimmerLand Resorts’ nye multihal har vi designet og konstrueret 11 runde ovenlys. Bygningen stiger op af jorden, og taget går dermed helt til terræn. Gæster på Resortet kan dermed bevæge sig helt op på det grønne, levende tag med planter, græs og små stisystemer. Vores konstruktion til dette projekt er designet således, at glasset kan betrædes.

Genanvendelige materialer

Med fokus på at skabe en integreret og funktionel løsning, designede og konstruerede vi en siddeplint omkring glasset, som fungerer som en bænk. Siddeplinten er beklædt med Playtop i genanvendelige materialer. Helt præcist er der anvendt 1310 brugte Nike-sko til dette projekt.

Ovenlysdesign fra Nordic Glass SolutionsKomplet designløsning med rådgivning fra start til slut

Til projektet har vi leveret et komplet design, der giver en æstetisk overgang mellem glas og Playtop – siddeplint og glas smelter sammen, der er ingen synlige profiler eller gummifuger. Vores leverance består således af en samlet konstruktion, som står helt nede på betondækket.

I dette projekt har vi designet den komplette løsning, ligesom vi har håndteret både jordtryk, tagmembran, siddeplint inkl. Playtop og naturligvis glasset. Vi har rådgivet arkitekten og kunden fra start, og vi har haft et tæt samarbejde med Kastberg A/S, som har stået for projektets samlede entreprise.

 

Yderligere information: www.nordicglasssolutions.dk/,
tlf. 25 21 13 22.

 

Mere om produktet Ovenlys og glastags-konstruktioner

Ovenlys og glastags-konstruktioner

Vi tilbyder special designet ovenlys og glastage løsninger