Nordic Glass Solutions

Annonce – Dato 21 Feb 2023

glasfacader, klimaskærme, facadedesign, ovenlysløsninger ”Nordic Glass Solutions vil se udover de standardiserede løsninger – vi ønsker ikke at begrænse arkitekturen.” (Morten Thomsen, CEO)

NGS er glas- og facadenørder, der brænder for at udvikle og realisere det unikke, fordi vi tør at tænke ud af boksen og prøve noget nyt.

Komplekse projekter – der kræver innovative løsninger

I 2022 var vi med til at vinde prisen for ”Årets Byggeri 2022” i forbindelse med facade- og ovenlysprojektet på FLUGT Museum i Oksbøl (arkitekt Bjarke Ingels Group, BIG). Det er vi ydmyge og stolte over. Dette var lige et projekt for NGS, et rigtigt prestigeprojekt. Et komplekst projekt der krævede meget mere end standardløsninger. Det der blev lavet, var en organisk udformet glasfacade som mundede ud i et ovenlys, der forbinder den nye bygning med den eksisterende bygning, helt uden synlige profiler. To bygninger, der som udgangspunkt ikke arbejdede sammen.

”Det er altid en spændende udfordring at projektere og designe en facade eller ovenlysløsninger, som lever 100 % op til arkitektens og bygherres forventninger, og som samtidig kan holde til de fysiske udfordringer, og belastninger, den bliver udsat for til hverdag,” udtaler CEO/projektchef Morten Thomsen.

Nordic Glass Solutions

Vi er drevet af nutidig arkitektur. Vi laver tekniske komplekse og innovative løsninger

Vi lever af at opfylde arkitektens og byggeherrens drømme og sammen skabe unikke skræddersyede løsninger. Vi tror på arkitektens og bygherrens visioner, vi gør os altid umage med at sætte os ind I deres drømme og forstå dem. Vi brænder for at få det komplekse og unikke, som aldrig før er lavet, til at leve, indenfor de økonomiske rammer.

indspændt glassfacade, vindsøjlerMed glas er der utrolig mange muligheder

Vi har tidligere lavet en 6,5 m høj indspændt glassfacade – helt uden vindsøjler og synlige beslag. En løsning, der kan optage over 60 mm bevægelse, det er helt råt og ekstremt smukt!
Vi brænder for at specialdesigne løsninger og udvikle nye systemer med glas som den væsentlige del af bygningens arkitektoniske udtryk og funktion. Vi ser frem til at høre om dine facade- og ovenlysdrømme, og at gøre dem til virkelighed!

Firmaprofil

Teamet bag Nordic Glass Solutions har mange års erfaring indenfor glasfacader, klimaskærme, facadedesign, ovenlysløsninger og projektering, samt krævende byggestyring og kompleks montage. Vi forstår design, kommunikation, beregninger, byggeri og montage.
Vi rådgiver, projekterer, designer, fremstiller samt installerer på byggepladsen.

Yderligere information: www.nordicglasssolutions.dk, tlf. 2521 1322, e-mail: Info@nordicglasssolutions.dk