Nyt værktøj fra h+h gør det helt enkelt at kvalitetssikre vægløsninger

Annonce – Dato 21 maj 2021

Nu er det endnu nemmere at kvalitetssikre arbejdet med porebeton blokke fra H+H Nordics. Virksomheden har udviklet en ny limske, hvor særligt designede rektangulære tænder i den rette højde og afstand betyder, at limsporet altid har den optimale bredde:

h+h Nordics, udvikler ny limske

I arbejdet med at udvikle den nye limske har det været vigtigt at levere et værktøj, som er let for håndværkeren at bruge – og som er langtidsholdbart”, fortæller Gorm Rasmussen, Product Manager hos H+H Nordics A/S.

TÆNDERNE GØR FORSKELLEN

h+h Nordics, tænderne gør forskellenHer spiller det rigtige design på tænderne en vigtig rolle for, at limsporet bliver korrekt første gang. Tid er penge – og så har erfaringerne ude fra byggepladserne vist, at selve formen på tænderne er vigtig. Er de spidse, slides de hurtigere, og det kan gøre limskeen upræcis. I det hele taget er rektangulære tænder bare bedre til limfuger rent volumen- og fordelingsmæssigt.

Derfor er tænderne på den nye limske til blokmontage udviklet, så de nu er rektangulære. Det gør skeen stærkere med en klart bedre slidstyrke – og sikrer den samme højde og bredde på limsporet i lang tid”.

KVALITET I LASERKÅRET STÅLh+h Nordics, den nye limske, kvalitet i laserkåret stål

Den nye limske er af stål og fås i 3 størrelser, som alle er præcisionsskåret med laser og derfor 100% målfaste. Limskeen har indgraveret H+H logo, så man på byggepladsen er sikker på at vælge den korrekte ske til at påføre limen, H+H Blokfix. Et gennemtestet produkt, specialudviklet til blok- og pladesortiment et fra H+H. Limen er hvid og fås i poser á 5 kg og 20 kg.

H+H Blokfix benyttes ved montering af Multipladen®, Celblokken®, Termoblokken™ (billedet) og Comfortblokken®.

H+H’s nye limske fås i 100, 125 og 150 mm.

TILFREDSHED PÅ BYGGEPLADSERNE

Praktisk brug på byggepladser har allerede vist, at den nye limske er nemmere at arbejde med – og at der er tilfredshed blandt håndværkerne.

Med den nye limske er jeg hele tiden sikker på, at der påføres nok lim. Det er vigtigt, at værktøjet er robust, slidstærkt samt at lh+h Nordics, tilfredshed på byggepladserneimsporene i praksis ikke påvirkes af mindre gryn i limen fra limspanden, når jeg bruger det. Det sikrer, at byggesystemet bliver stærkt”, fortæller den erfarne montør Ejvind Johansen fra Podek, der begyndte at montere gasbeton for 20 år siden.

Den nye limske er en god hjælp til montørerne, så de er sikre på, at de lever op til limkravene og opfylder de normer, der er. Det er en vigtig kvalitetssikring i det daglige, og samtidig er skeen udformet, så arbejdet bliver endnu nemmere”.

For korrekt limning, se arbejdsinstruktion og brugsanvisning her.