Nyt værktøj fra h+h gør det helt enkelt at kvalitetssikre vægløsninger

Dato: 1 jun 2021

Nu er det endnu nemmere at kvalitetssikre arbejdet med porebeton blokke fra H+H Nordics. Virksomheden har udviklet en ny limske, hvor særligt designede rektangulære tænder i den rette højde og afstand betyder, at limsporet altid har den optimale bredde.

h+h Nordics, ny limske, hvor særligt designede rektangulære tænder i den rette højde og afstand betyder, at limsporet altid har den optimale bredde

TÆNDERNE GØR FORSKELLEN

Designet af tænderne spiller en vigtig rolle for, at limsporet bliver korrekt første gang. Er tænderne spidse, slides de hurtigere, og det kan gøre limskeen upræcis. I det hele taget er rektangulære tænder bare bedre til limfuger rent volumen- og fordelingsmæssigt.

Derfor er tænderne på den nye limske til blokmontage udviklet, så de nu er rektangulære. Det gør skeen klart mere slidstærk – og sikrer den samme højde og bredde på limsporet i lang tid. 

h+h Nordics, tænderne på den nye limske til blokmontage er udviklet, så de nu er rektangulære.

TILFREDSHED PÅ BYGGEPLADSERNE

Praktisk brug på byggepladser har allerede vist, at den nye limske er nemmere at arbejde med – og at der er tilfredshed blandt håndværkerne:

Med den nye limske er jeg hele tiden sikker på, at der påføres nok lim. Det er vigtigt, at værktøjet er robust og slidstærkt, så limsporene hele tiden er ens. Det sikrer, at byggesystemet bliver stærkt”, fortæller den erfarne montør Ejvind Hasselstrøm, der begyndte at montere gasbeton for 20 år siden.

KVALITET I LASERKÅRET STÅLh+h Nordics, kvalitet i laserkåret stål

Den nye limske er af stål og fås i 100, 125 og 150 mm. Er præcisionsskåret med laser og derfor 100% målfast.

Limskeen har indgraveret H+H logo, så man på byggepladsen er sikker på at vælge den korrekte ske til at påføre limen, H+H Blokfix. Et gennemtestet produkt, specialudviklet til blok- og pladesortiment et fra H+H. Limen er hvid og fås i poser á 5 kg og 20 kg.

H+H Blokfix benyttes ved montering af Multipladen®, Celblokken®, Termoblokken™ og Comfortblokken®.

For korrekt limning, se arbejdsinstruktion og brugsanvisning her.