Nyt undervisningshus for KTH Stockholm

Annonce – Dato 12 nov 2019

Det nye undervisningshus udgør rammen for fremtidens arkitekt- og ingeniørstuderende på Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm.

Nyt undervisningshus

Tradition for teglbyggeri

Huset rummer mulighed for konferencer, udstillinger, gruppearbejde i mindre lukkede rum, tavleundervisning, cafeliv, opstilling af mock up’er og meget mere. Arkitektfirmaet Christensen & Co har projekteret byggeriet, og da ønsket var bæverhaletegl som facadebeklædning, for at understrege forbindelsen til KTH’s hundredårige tradition for teglbyggeri, blev V. Meyer - som har agenturet på Creaton’s teglprodukter - kontaktet. Et godt samarbejde blev etableret og opgaven løst til stor tilfredshed for alle parter.

Tradition for teglbyggeriHuset rummer mulighed for konferencer

Arkitekt Niels Toft Wendelboe fra arkitektfirmaet Christensen & Co udtaler således: ”Vi har været meget begejstret for det samarbejde og det engagement, som V. Meyer har vist for projektet.”

Yderligere information: www.vmeyer.dk, tlf. 33 79 33 66.

Referenceprojekter fra V. MEYER A/S

Cirkelhuset

Cirkelhuset

Nybygning | Køge | 150,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke svarende til 2 bygninger i Køge med 132 lejligheder ...

Banevænget i Herlev

Banevænget i Herlev

Udv.renovering | Herlev | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Herlev med 411 lejligheder på 3 etager . Selv...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår