Nyt sensor-armatur fra Damixa

Dato: 16 Feb 2017

Robust og hygiejnisk berøringsfri nyhed til offentlige toiletter

Nyt sensor-armatur fra Damixa

Nyt sensor-armatur fra Damixa

Robust og hygiejnisk berøringsfri nyhed til offentlige toiletter

Damixa lancerer nu et særligt sensorarmatur - altså en berøringsfri vandhane, der er designet til at kunne fungere på selv de travleste og mest belastede offentlige toiletter. Armaturet er udviklet i samarbejde med Københavns Lufthavnes tekniske afdeling, og det er også i den travle lufthavn at armaturet er blevet testet og udfordret.

Holdbart og rengøringsvenligt design

Det nye berøringsfrie armatur Damixa Free skiller sig ud fra øvrige sensorarmaturer på markedet med et rengøringsvenligt design og simpelt look. Det strømlinede og robuste armatur er specifikt velegnet til offentlige og hårdt belastede miljøer, som fx skoler, institutioner og lufthavne. Damixa Free er designet af Damixas egen designingeniør Claus Rantzau. Fokus har været på holdbarhed og rengøringsvenlighed: ”Det enkle design er et resultat af at ville undgå unødvendige samlinger og kroge, hvor skidt og snavs kan samle sig. Desuden gør den buede overflade, at vanddråber glider af i stedet for at blive liggende og efterlade grimme kalkrande,” forklarer Claus Rantzau.

Elektronisk regulering

Selve temperaturreguleringen er placeret på siden og fremme over vasken for at undgå unødigt vandplask fra våde hænder. Armaturet fås også med fast temperaturindstilling, uden greb og altså helt uden samlinger. Al elektronik i armaturet er placeret over bordet, så fx batteriskift er let tilgængeligt over bordhøjde.

Besparelser

Damixa Free er yderst driftssikkert, hygiejnisk, nemt at bruge og bidrager til energi¬besparelser på både vandforbrug og varmt vand – et plus for såvel miljøet som brugeren. Automatikken betyder, at man kan spare op til 30% på vandforbruget sammenlignet med almindelige etgrebs-armaturer.

Korte facts om Damixa Free:

  • Polaritetsuafhængig tilslutning minimerer risikoen for fejltilkobling og gør armaturet både driftssikkert og let at vedligeholde
  • Automatisk hygiejnespuling for øget hygiejne
  • Fås både med og uden temperaturgreb – på modeller uden greb indstilles temperaturen på tilslutnings-ventilerne under bordet
  • Al elektronik befinder sig over bordet
  • Batteriet er placeret i toppen af armaturet bag et låg, der kan låses med et værktøj
  • Installationsvenligt: Standard-slanger med omløbere
  • Damixa Free er 100% dansk design og produceres på Damixas fabrik i Odense

Firmaprofil

FM Mattsson Mora Group, der er Nordens førende producent af armaturer, sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater under varemærkerne FM Mattsson, Mora Armatur og Damixa. Koncernen købte i 2014 danske Damixa. Damixa blev grundlagt i 1932 og producerer fortsat danskdesignede vandhaner på fabrikken i Odense. Virksomheden er en førende leverandør på det danske marked for armaturer og bruseløsninger og dækker de fleste behov til private og offentlige bygninger.

 

Referenceprojekter fra FM Mattsson Mora Group Danmark

Odense Kommune, Skattehuset

Odense Kommune, Skattehuset

Indv.renovering | Odense Kommune | 6,0 Mio.Kr

Indv.renovering af kontorbygning svarende til 1 bygninger i Odense Kommune på...

Glostrup Boligselskab

Glostrup Boligselskab

Udv.renovering | Glostrup | 110 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 2 bygninger i Glostrup med 162 lej...

Politiskolen Afd. F

Politiskolen Afd. F

Tilbygning | Brøndby | 40,0 Mio.Kr

Tilbygning af specialskole i Brøndby på 2 etager hvor den ene etage er under ...

Valby Skole

Valby Skole

Udv.renovering | København | 10 Mio.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i København på 4 etager . Selve byggerie...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår