Nyt monteringssystem til facadeskifer

Annonce – Dato 16 maj 2019

Skifer til facadebeklædning er ikke bare et æstetisk valg – det er bæredygtigt, stærkt og holder sig smukt i årtier uden vedligehold af nogen art. Skifer giver en let og ventileret facadekonstruktion, uanset om den monteres på lægter eller på V. Meyers geniale SmartLOCK-system.

Nyt monteringssystem til facadeskifer

Kvalitetsskifer med unikt montagesystem

Men frem for alt er skifer smukt – farvespillet i stenen giver et harmonisk og tidløst indtryk, og skiferen giver mulighed for individuelle løsninger ved hjørner, afslutninger og overgange til andre materialer, så man kan tilrettelægge sit eget arkitektoniske udtryk helt efter egen smag. Skifer er let at arbejde med og enkelt at montere. V. Meyer A/S leverer naturskifer af højeste kvalitet til dit nye hus eller til dit renoveringsprojekt. Sammen med SmartLOCK-montagesystemet får du her en æstetisk, stærk og bæredygtig løsning til smukke og solide facader.

V. Meyers geniale SmartLOCK-system og gode materialer gør arbejdet let

SmartLOCK: Markedets stærkeste montagesystem

SmartLOCK er et montagesystem til facadeskifer, udviklet specielt til V. Meyer A/S. SmartLOCk består af en komplet serie af galvaniserede stålprofiler med sort polyesteroverflade, der monteres direkte på facaden – hvad enten den er af beton, sten eller træ. Profilerne er lette, men særdeles stærke, og er nemme at montere både for fagmanden og den dygtige gør-det-selv entusiast.

Brand og vind

Brand: Profilerne er brandklassificeret efter A2-s1, d0 (ikke-brandbart materiale) og korrosionsklasse RC3. Trækkraft: Test har vist, at en skiferfacade monteret på SmartLOCK kan modstå et vindsug på hele 2,7 kN/m² (baseret på testresultater foretaget på FOS testanlæg) - det samme som 275 kg for hver kvadratmeter facade! Det er langt mere end arkitekter og ingeniører foreskriver selv for meget høje bygninger.

SmartLOCK: Markedets stærkeste montagesystem fra V. Meyer

Minimal byggedybde

Når man monterer eller projekterer en facadebeklædning, er der ét tal, der især er vigtigt: Byggedybden. Selv nogle få centimeters ekstra byggedybde kan blive til mange kvadratmeter samlet set – og det kan påvirke bebyggelsesprocenten. Med V. Meyers skiferfacade undgår man afstandslister og får markedets mindste byggedybde: 42 mm. Til en sammenligning er en lille æske tændstikker 58 mm lang…

Maksimal ventilation

Det er også vigtigt, at hus kan ånde, uanset om facaden monteres på mursten, beton eller træ. SmartLOCK-systemet er baseret på stålprofiler med monteringshuller, som samlet set giver dig 70 cm² åbning pr. løbende meter. Endvidere er selve skiferbeklædningen åben i samlingerne, så der er masser af plads til at huset kan ånde.

Download brochure her 

Referenceprojekter fra V. MEYER A/S

Cirkelhuset

Cirkelhuset

Nybygning | Køge | 150,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke svarende til 2 bygninger i Køge med 132 lejligheder ...

Banevænget i Herlev

Banevænget i Herlev

Udv.renovering | Herlev | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Herlev med 411 lejligheder på 3 etager . Selv...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår