NYT DIGITALT NAVNE-DISPLAY FRA SCANTRON

Dato: 4 Apr 2019

Scantron introducerer et nyt, multifunktionelt og digitalt navne-display, som erstatter det traditionelle papirnavneskilt. Navne-displayet integreres i Scantrons kundetilpassede Serie 410 & 510 dørstationer samt i digitale postkasseanlæg. I displayet vises beboernavne og lejlighedsnumre, som nemt opdateres og ændres via den webbaserede Nova software. I softwaren synkroniseres informationer på tværs af enheder, f.eks. så nye beboernavne automatisk opdateres i dørstationer, postkasser og på infoskærme. Det gør ejendomsadministrationen lettere for viceværter og varmemestre, som i dagligdagen skal servicere adgangskontrolsystemet.

Digitalt OLED navne-display fra Scantron

DET DIGITALE NAVNE-DISPLAY

Det digitale OLED-display kan integreres i dørstationer og postkasseanlæg og placeres enten i postkasselågen eller på dørstationens front. Navne-displayet er (bxh) 82x22mm med plads til 3 linjer (1 lille til adressen og 2 store til navne) med 20-22 tegn pr. linje. Det digitale navne-display har en sort baggrund med gul tekst, som kan ses både dag og nat. Der er integreret lyssensor, som justerer lysstyrken i displayet, hvilket sparer energi. Displayet viser både beboernavne og lejlighedsnummer. Det giver økonomiske fordele, da der kan spares penge på både skiltning og gravering, samtidigt giver det et pænt ensartet udtryk.

Udskiftning af navneskilte på postkasser og dørstationer med Scantron

Det digitale postkasseanlæg har integrerede digitalt navne-displays og elektroniske låse. Den individuelle postkasselåge åbnes ved at scanne en brik på læseren ved siden af anlægget. Ved godkendt adgang vises et flueben i displayet på den individuelle postkasse, som indikerer, at lågen er klar til at blive åbnet.

WEBBASERET ADMINISTRATION

Udskiftning af navneskilte på postkasser og dørstationer har traditionelt været en tidskrævende del af hverdagen for viceværter. Ikke mindst i udlejningsbyggerier og kollegier, hvor til- og fraflytninger sker hyppigt. Men sådan behøver det ikke længere at være. Selve administration af det digitale navne-display foregår gennem den webbaserede Nova software, så det er hurtigt og nemt at opdatere og tilføje beboernes navne til de digitale displays, samt at styre hvem der har adgang til bygningen/postkassen. I softwaren kan man ligeledes administrere centraler, læsere, adgangsrettigheder, tidsskemaer mm., så man har et klart overblik over bygningens funktioner og brugere.

OPLEV DET DIGITALE DISPLAY PÅ EJENDOMSMESSEN I UGE 15

Det er muligt at opleve det digitale navne-display på Scantrons stand D13 på Ejendomsmessen den 10. - 11. april 2019. Messen finder sted i Bella Center, København.

Læs mere på www.scantron.dk eller ring til os på tlf. +45 6613 9966.

Referenceprojekter fra Scantron A/S

Den Grønne Fatning

Den Grønne Fatning

Nybygning | Herlev | 313 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Herlev med 244 lejligheder på 11 etager . Selve by...

Havneholmen, Aarhus

Havneholmen, Aarhus

Anlægsarbejde | Aarhus | 450 Mio.Kr

Anlægsarbejde af boligbyggeri m.m. i Aarhus med 397 lejligheder på 13 etager ...

Frederiks Brygge, Teglhuset Byggefelt J

Frederiks Brygge, Teglhuset Byggefelt J

Nybygning | København | 100 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 1 bygninger i København med 82 lejlighe...

Enghave Brygge - Lyngholm - Opførelse af boliger

Enghave Brygge - Lyngholm - Opførelse af boliger

Nybygning | København | 320 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 3 bygninger i København med 195 l...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår