Nyhed fra V. Meyer

Annonce – Dato 9 mar 2020

Vi er stolte over at kunne præsentere den seneste nyhed udviklet af V. Meyer A/S: Facadeteglene Terreal Élysée, som med deres naturlige farver, flotte nuancer og rustikke tekstur matcher den skandinaviske byggestil.

Facadetegl i naturens farver - et nyt kvalitetsproduktV. Meyer, Facadeteglene Terreal Élysée

V. Meyer A/S, grundlagt 1907, er i dag en moderne, miljøbevidst virksomhed, som tilbyder kvalitetsprodukter inden for tegltagsten, facadetegl samt naturskifer til både facade og tag.

Vi lægger vægt på at være servicemindede og fleksible – baseret på et godt og solidt forhold til vores forhandlere og øvrige samarbejdspartnere. Hos os er kunden altid i centrum, og vi glæder os til at møde jer på messestand A-1251.

NATURLIGE FARVER

Terreal Élysée tegl shingel har dimensionerne 270 x 350 x 13 mm, fås i farverne Champagne Sandfaced, Staffordshire Blue, Longchamp, Flamed Red – og leveres med 30 års produktgaranti. Klassificering: NF, CE produceret int. EN1304 - DS/EN 12152: 2002 og DS/EN 1364-3:2014.

Facade og tegl fra V. Meyer

 

Referenceprojekter fra V. MEYER A/S

Cirkelhuset

Cirkelhuset

Nybygning | Køge | 150,0 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke svarende til 2 bygninger i Køge med 132 lejligheder ...

Banevænget i Herlev

Banevænget i Herlev

Udv.renovering | Herlev | 100 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke i Herlev med 411 lejligheder på 3 etager . Selv...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår