Nye parketgulve fra BOEN

Annonce – Dato 19 okt 2017

De seneste trends inden for interiør finder vej til BOENs produktudvikling

Nye parketgulve fra BOEN

Nye parketgulve fra BOEN

De seneste trends inden for interiør finder vej til BOENs produktudvikling

Parketgulvspecialisten BOEN udvikler løbende nye trægulve i nye farver og træsorter og fokuserer stærkt på at opfange udviklinger og tendenser inden for interiør på et tidligt tidspunkt. Nyhedsprogrammet for 2017 er ingen undtagelse: De seneste trends er udgangspunkt for produktudviklingen.

TREND - ESSENTIAL

BOEN tilbyder nu en række nye planke-produkter med håndgjorte reparationer af overfladen som svar på en af tidens trends - og efterspørgsel fra markedet: Det, som ikke er perfekt, trækkes frem i stedet for at blive skjult. BOEN har inddraget denne trend i produktudviklingen og skabt en stribe karakterfulde, stærke gulve.

Overfladerne, som er olierede og har et naturligt look, leger med træets unikke karakter – skavanker og sprækker jævnes med sort spartel. Egetræ med sprækker og store knaster passer til trenden. Træværket omdannes ved omstændelige processer til karakterfulde parketter – gulv med budskab og følelse. Overfladebehandling: Live Natural olie.

Dessiner:

Eg Espressivo, Eg Espressivo White, Eg Epoca, Eg Vintage White, Eg Antique Brown

Mål: Leveres som Castle Plank i bredden 209 mm. Eg Espressivo og Eg Espressivo White fås også i bredderne 138 mm og 181 mm.

TREND - PAUSE

De færreste vil vel på forhånd afvise en livsstilstrend, som handler om at stresse ned og tømme hovedet. BOENs nye produkter med Live Pure overflade taler til vores behov for at hvile i os selv; med rolige nuancer og bløde overflader, så sjæl og legeme kan finde fred i tidløse omgivelser. BOEN har kreeret tre nye gulve i neutrale gråtoner. Fra koksgrå over sandgrå til en lys, sofistikeret gråfarve drejer det sig om egeplanker, hvis rustikke strukturer elegant er udviskede, men dog transparente. Disse gulve fremstår beherskede, har et naturligt look og udstråler fred og ro. De tre nye gulvdesign passer til indretningsstilen Classic Elegance. Overfladebehandling: Live Pure lak.

Dessiner: Eg Mild Grey, Eg Warm Cotton, Eg Horizon

Mål: Leveres som Castle Plank i 209 mm. Fås også i 138 mm.

TREND - DRAMA IS THE NEW BLACK

Farven sort er synonym med en sofistikeret stil fuld af maskulin elegance. BOENs senest udviklede gulve vil få ethvert rum til at skinne, eksempelvis med et ekspressivt sort eller mørkegråt gulv. Stærke farver og matte overflader er førstevalget for trenden med sort og mørke farver. Et vigtigt aspekt er at vise træets magi: Kornede strukturer, farvedybde, varme og livfuldhed fremhæves også med mørke overflader. Derfor er også overfladerne børstet – for at understrege deres naturlige strukturer. Overfladebehandling: Live Pure lak.

Dessiner: Eg Ebony, Eg Chalk Black

Mål: Leveres som Castle Plank i bredden 209 mm.

Se mere på www.boen.dk

Referenceprojekter fra BOEN Danmark

LIGHTHOUSE 2.0 - AARHUS HAVN

LIGHTHOUSE 2.0 - AARHUS HAVN

Nybygning | Aarhus | 1400 mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 3 bygninger i Aarhus med 395 lejlighede...

Grønttorvet

Grønttorvet

Nybygning | København | 315 mio.kr

Nybygning af logistik/distribution i København med 193 lejligheder på 7 etage...