Nye berøringsfrie armaturer fra Oras

Annonce – Dato 18 Apr 2017

Oras Electra-serien omfatter to armaturer til håndvaske

Nye berøringsfrie armaturer fra Oras

Nye berøringsfrie armaturer fra Oras

Oras Electra-serien omfatter to armaturer til håndvaske

Oras udvider nu programmet indenfor berøringsfrie armaturer og lancerer to nye, stilfulde modeller i velkendt Oras-kvalitet. De to nye armaturer er lidt større end de øvrige i sortimentet, men passer fint til de fleste håndvaske. Begge er designet til at give en stilfuld løsning i ethvert badeværelsemiljø.

Gode egenskaber

Fordelene ved berøringsfrie armaturer er mange og spænder lige fra bedre hygiejne til vandbesparelser. Oras Electra har en temperaturregulator på siden af kroppen som gør det nemt at justere til den rigtige indstilling.

Drift og montering

Begge Electra-modellerne leveres både til 12 V netstrøm og 6 V batteridrift. Modelbetegnelserne er 6121F (12 V net) og 6151F (6 V batteri) for armaturet md de afrundede former, og 6125F (12 V net) og 6155 (6 V batteri) for det mere kantede armatur. Armaturerne er udstyret med smudsfilter, kontraventiler og fleksible slanger. De kræver ingen justering ved montering, da Oras benytter en avanceret Autofocus-sensor. Den indbyggede vandbegrænser (6 l/min) giver lavt vandforbrug (0.5 l/ved hver åbning).

Yderligere information, se her