Ny vandfri lugtspærre fra Waterless

Annonce – Dato 17 Aug 2017

Forhindrer optrængning af lugt, skadedyr og gasser

Ny vandfri lugtspærre fra Waterless

Ny vandfri lugtspærre

Forhindrer optrængning af lugt, skadedyr og gasser

Gulvvarme og øget brug af kemikalier i stedet for vand i forbindelse med gulvvask betyder, at mange vandlåse udtørrer eller ikke får den nødvendige mængde vand for at lukke afløbet effektivt. Det giver lugtgener i både private hjem og sommerhuse, men også på landets sygehuse, i idrætshaller og skoler kender man problemet. Men der er hjælp at hente.

Sure Seal lugtspærre

Waterless Scandinavia i Broager har netop introduceret en ny lugtspærre, der tillader vand at flyde ned i afløbet og samtidig forhindrer lugt, skadedyr og sundhedsskadelige gasser (radon) i at trænge op.

Den vandfri lugtspærre består af en UV-resistent ABS plastramme, en kraftig forseglingsmembran i gummi og silikoneribber, som sikrer en perfekt tilpasning i gulvafløbet.

Ingen problemer med ubenyttede afløb

Derved skal man ikke længere være nervøs for uønskede lugte, hvis eksempelvis sommerhuset står ubenyttet i flere uger, eller når institutioner og haller lukker ned i længere tid.

Dimensioner og kapacitet

Leveres i fire størrelser med Ø 50-58 mm til 102-110 mm, højde 51 mm og kapacitet fra 45,4 til 276,3 liter/minut.

Producent

Lugtspærren er udviklet af det amerikanske firma Sure Seal, som sidder på 85 procent af hjemmemarkedet. Produktet er vedligeholdelsesfrit og der ydes 10 års garanti.

Se videoen om den unikke lugtspærre til gulvafløb.

Se mere på www.waterless.dk, tlf. 74 44 11 81.

Referenceprojekter fra Waterless Scandinavia ApS

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår