Ny type ArmaFlor® bredmåtter

Annonce – Dato 16 Feb 2021

Det er efterhånden blevet kritisk med mængden af nedbør i mange områder, og det er delvist blevet et problem at etablere og genetablere begrønning ved vådområder.

Det er efterhånden blevet kritisk med mængden af nedbør har Nykilde nu videreudviklet ArmaFlor® bredmåtten

Bredmåtte med plantesammensætning til tørre arealer

Ved siden af ArmaFlor® græsmåtter og græssivrørsmåtter/-bredmåtter, som er specielt egnede i områder med midlertidig vandforsyning (f.eks. ved regnbede og -bassiner), har Nykilde nu videreudviklet ArmaFlor® bredmåtten med en plantesammensætning (planteskema T) som er designet til tørre arealer.

Disse måtter er i modsætning til standarden på 1 meters bredde kun 0,5 meter bredde (længden er fortsat 5 meter), og indeholder en specielt udvalgt bredvegetation som er blevet forkultiveret.

Billederne viser vegetationsudviklingen i forbindelse med produktionen i Nykildes planteskole, samt efter ”høst” i sammenrullet tilstand med rødderne på undersiden af måtten.

Læs mere her om Armaflor® T – tørrevådområder.

Læs mere her om ArmaFlor® græsmåtter: Products

Læs mere her om ArmaFlor® sivrørgræsmåtter Type RGM: Products

Yderligere information:

www.nykilde.dk, tlf. 5858 4072.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår