Ny overfladebehandling til parketgulve

Dato: 18 Feb 2016

På BYGGERI´16 præsenterer BOEN deres helt nye overfladeteknologi

Ny overfladebehandling til parketgulve

Ny overfladebehandling til parketgulve

På BYGGERI´16 præsenterer BOEN deres helt nye overfladeteknologi

Parketgulvspecialisten BOEN har udviklet et trægulv med en ultramat overflade, som med hensyn til farve, liv og struktur ser ubehandlet ud, men uden at gå på kompromis med slidstyrken.

Den nye overfladebehandling hedder Live Pure og har højere slidstyrke end lakerede gulve, den er vedligeholdelsesfri og ligner på grund af sin ultramatte overflade mere ubehandlet træ end oliebehandlede gulve.

Foreløbig tilbyder BOEN deres Egeplank med Live Pure i bredderne 138 mm og 209 mm i både normal og rustik sortering. Dette gulv lægges hurtigt og enkelt med BOEN X-press Clic låsesystemet.

I løbet af 2016 vil der så komme flere nye farver og træsorter med Live Pure samt 3-stavs produkter i lyse farver. Ved at kombinere plank og 3-stavs parketbrædder er det muligt at opnå et helhedsindtryk i hjemmet samtidig med at gennemsnitsprisen sænkes.

BYGGERI´16

BOEN deltager på Byggeri´16, og de er til at finde på stand nr. A2020

Nærmere information: www.boen.dk

 

 

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår