Ny Oras Safira armaturfamilie

Annonce – Dato 30 mar 2017

En genfødt klassiker med mange valgmuligheder til både badeværelse og køkken

Ny Oras Safira armaturfamilie

Ny Oras Safira armaturfamilie

En genfødt klassiker med mange valgmuligheder til både badeværelse og køkken

”Med sit ry for holdbarhed og funktionalitet, har vores Safira armaturer været et velkendt navn blandt VVS installatører i over 30 år. Den re-designede udgave af Oras Safira er blevet opdateret uden at gå på kompromis med brugervenlighed, pris eller driftssikkerhed”, siger Kasper Thomsen, landechef for Oras Armatur.

Frisk design og velkendt kvalitet

Den ny Oras Safira serie tilbyder en bred vifte af armaturer til køkken, badeværelse og bryggers - det friske design passer perfekt ind i det moderne hjem. ”Installatøren får flere gode salgsargumenter. Uanset hvilke krav kunden har, så finder man den rigtige løsning i Safira serien. Der er en Safira til ethvert rum og behov”, siger Kasper Thomsen. ”Den nye Oras Safira er designet til at passe til enhver bruger og i alle hjem. Formsproget på armaturet er moderne og tidløst: En kantet tud med bløde afrundinger. Mindre sømme, færre kanter samt en jævnt buet overflade, gør Oras Safira til det perfekte eksempel på fremtidens armatur.”

Flere muligheder

Oras Safira tilbyder en række løsninger og forskellige muligheder for at øge komforten på alle tappesteder i hjemmet: Det nye sidebetjente håndvaskarmatur med svingtud har et slankt og elegant udseende. Samtidig er det praktisk og behageligt at bruge. Der er også en hygiejnefordel ved armaturet – tuden forbliver ren og tør på grund af grebet på siden. Den ekstra højde på armaturet giver et stort arbejdsrum i vasken.

Den traditionelle, topbetjente model har også fået en ekstra overhaling: Den fås nu i to størrelser: Standard og XL. Flere af modellerne fås ligeledes i en version med Oras Bidetta håndbruseren, som gør produktsortimentet ekstra bredt.

Øget komfort

Den nye Oras Safira bringer øget komfort til køkkenet. De forskellige udformninger af tuden og de nye varianter med greb på siden tilbyder fleksibilitet og komfort. De mindre sømme og overgange ved grebet gør armaturerne nemme at rengøre.

Oras 3S installationssystem

Sammen med Oras Safira introducerer Oras et nyt, unikt installationssystem som:

  • Sparer tid og omkostninger: hurtigt at installere
  • Er sikkert at bruge, pålidelig Oras kvalitet
  • Er let at installere, hvilket gør det muligt at installere flere armaturer på mindre tid

Se mere på www.oras.com

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår