Ny MultiApp fra Scantron - moderne og mobil dørtelefoni

Annonce – Dato 16 Aug 2018

Scantrons MultiApp gør det muligt for brugeren at modtage dørkald direkte på smartphonen. Beboerne kan på den måde tale med postbuddet eller andre gæster, når de ringer på hoveddøren og derefter give dem adgang til opgangen, uden at beboeren selv behøver at være hjemme.

Øget fleksibilitet og sikkerhed

Således øges fleksibiliteten i boligforeningen eller i virksomheden, da brugerne kan give adgang til gæster på alle tidspunkter af dagen. MultiApp’en kan desuden modtage videoopkald, hvilket giver mulighed for at se præcis, hvem der ringer på døren, såfremt en videodørtelefon er integreret i systemet. Som en sikkerhedsfunktion kan brugeren kun give adgang til besøgende efter et dørkald er accepteret, hvorved uønsket adgang til bygningen undgås. Den enkle og brugervenlige brugerflade gør det nemt at manøvrere rundt i appen og simpelt at modtage dørkald.

Udvidet adgangskontrol med MultiApp+

Scantrons MultiApp+ giver mulighed for udvidede funktioner integreret i appen, som har til formål at lette hverdagen for brugerne. MultiApp+ er integreret i Scantrons adgangskontrolsystem og kan derved åbne alle adgangsgivende døre, som er forbundet til Scantrons online læsere. Hoveddøren kan herved også åbnes via appen uden et dørkald først er foretaget. Desuden fås MultiApp+ med NovaDrive® moduler, såsom integrering af web-links og booking af faciliteter, således at fx booking af festlokaler eller vaskerummet let kan foretages direkte fra smartphonen. Med andre ord tilbyder Scantrons MultiApp+ en unik mulighed for at samle alle bygningens funktioner i én overskuelig og brugervenlig app.

IP baseret dørtelefoni

Scantrons MultiApp har forbindelse til bygningens funktioner via en netværksforbindelse, hvilket vil sige, at så længe smartphonen har forbindelse til Wi-Fi eller 3G/4G kan funktionerne benyttes. Hvis smartphonen ikke har forbindelse til netværk, vil man kunne omstille dørkaldet til et almindeligt telefonopkald via en GSM dørtelefonløsning. Scantrons MultiApp er en fleksibel og fremtidssikret løsning, der komplimenterer et øget behov for brugervenlighed og sikkerhed af alle adgangsgivende aktiviteter.

Læs mere om Scantrons MultiApp her

Kontakt Scantron på tlf. 66 13 99 66 eller mail: info@scantron.dk

Referenceprojekter fra Scantron A/S

Carlsberg Byen

Carlsberg Byen

Nybygning | København | 1310 Mio.Kr

Nybygning af boligblokke i København med 88 lejligheder på 30 etager . Selve ...

CORTEX PARK - 1. ETAPE

CORTEX PARK - 1. ETAPE

Nybygning | Odense Kommune | 150 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Odense Kommune med 96 lejligheder på 5 etager hvor...

Terrassehusene, Aarhus

Terrassehusene, Aarhus

Nybygning | Aarhus | 136,5 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 6 bygninger i Aarhus med 53 lejligheder...

Geiserne i Horsens, opførelse af boliger

Geiserne i Horsens, opførelse af boliger

Nybygning | Horsens | 90 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Horsens med 40 lejligheder på 11 etager . Se...