Ny cisterne fra GROHE, ”Rapid SLX”

Annonce – Dato 21 jan 2020

Vores nye cisterne, Rapid SLX, giver installatører og VVS’ere gode muligheder og stor fleksibilitet til, at imødekomme forbrugernes ønsker. Også når det gælder minimalisme.

små trykplader, cisterne fra Grohe

Hos GROHE har vi erfaret, at der er stor efterspørgsel på badeværelser, der er minimalistisk indrettet. Derfor giver det god mening, at vores små trykplader også er meget attraktive hos forbrugerne.

Heldigvis er Rapid SLX-cisternen også en hjælp i den henseende. Cisternen passer nemlig til alle vores små trykplader i de tre designs, Nova, Skate og Arena, som også kan fås i 12 forskellige farver. Du kan indrette badeværelset med små og minimalistiske trykplader i alt fra rå og elegante, til varme og skinnende farver.

Design på de små trykplader

Nova Cosmopolitan S

Denne trykplade giver med sit friske design et spændene, moderne pust til vores store udvalg af trykplader. De geometriske figurer, hvor en cirkulær aktivering er indrammet af en rektangulær plade, gør denne serie til det ideelle valg, hvis du ønsker et rum der er på forkant med udviklingen.

Skate Cosmopolitan S

Minimalistisk design, enkel geometri med et udseende, der signalerer renhed og klarhed. Samlingen fanger lyset og opmuntrer brugeren til at interagere intuitivt.

Arena Cosmopolitan S

De ovale trykknapper giver denne trykplade et sporty look. Den karakteristiske ovale form udtrykker de væsentlige aspekter af GROHEs design og fortolker dem med en sensuel minimalisme.

Ny cisterne fra GROHE, ”Rapid SLX”GROHEs Rapid SLX-cisterne i tre designs, Nova, Skate og Arena

GROHEs Rapid SLX-cisterne hjælper derfor med, at skabe indbydende badeværelser der imødekommer forbrugernes ønske om minimalisme.

GROHEs Rapid SLX-cisterne giver altså gode muligheder for, at skabe indbydende badeværelser der imødekommer forbrugernes ønske om minimalisme.

Læs mere om vores cisterne, Rapid SLX

Vil du se nærmere på de små og minimalistiske trykplader så kig i denne brochure.

Referenceprojekter fra Grohe A/S

Hasserislund

Hasserislund

Nybygning | Aalborg | 120 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Aalborg med 127 lejlighed...

Sikringen i Nykøbing Sjælland

Sikringen i Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland

Sikringen i Nykøbing Sjælland omdannes til topsikret fængsel. Projektet ind...

Ascot Hotel

Ascot Hotel

København

I samarbejde med Ascot Hotel har GROHE leveret armaturer til brus og håndvask...

The Hill

The Hill

Nybygning | Hillerød | 145 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Hillerød med 62 lejligheder på 6 etager . Se...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår