Når 2019 er skudt i gang, byder vi velkommen til Ventilationsdagen

Annonce – Dato 18 Dec 2018

Her lufter vi vores viden om… luft! Et godt indeklima afhænger af mange faktorer. Ift. luft er det vigtigt at vælge den rigtige løsning og sørge for korrekt installation. Når projektet skal afleveres er det lige så vigtigt at sikre, at det installerede anlæg lever op til projektets krav, ønsker og løfter.

Ventilationsdagen 2019 Exhausto

CHECKET INDEKLIMA

Et godt indeklima er et checket indeklima - i bogstaveligste forstand. I første halvdel af dagens program stiller vi skarpt på de forskellige ”check-points” - funktionstests, myndighedskontrol og skærpede filterstandarder - som sikrer det sunde indeklima.

KLIMA OG SUND ENERGI

Efter pausen stiller vi skarpt på klima og energi, når vi har fornøjelsen af at byde velkommen til Lars Chr. Lilleholt, som er minister for energi, forsyning og klima. Vi runder dagen af med energiske Chris MacDonald og hans bud på, hvordan vi skaber sund energi, motivation og mentalt overskud. En helt sikkert underholdende og sund afslutning på dagen. Vi glæder os til at se dig og dine kolleger til årets mest luftige begivenhed i ventilationsbranchen!

Når 2019 er skudt i gang byder vi velkommen til Ventilationsdagen:

Torsdag den 17. januar 2019 - fra kl. 10

Se programmet for dagen her