Næste generation af højeffektiv isolering

Annonce – Dato 6 mar 2018

Kingspan viser masser af nyheder på BYGGERI ’18 messen

Næste generation af højeffektiv isolering

Næste generation af højeffektiv isolering

Kingspan viser masser af nyheder på Byggeri ’18-messen

Kravene til energibesparelser i såvel nybyggeri som renoveringsprojekter bliver til stadighed strengere. Kingspan Insulation udvikler konstant nye innovative højtydende isoleringsløsninger for at imødekomme disse krav.

OPTIM-R E

Kingspans seneste nyskabelse hedder OPTIM-R E, en plade af vakuumisolering, der er fuldstændigt indkapslet i højtydende PIR, som giver en komplet beskyttelse under installationen. Dette produkt bruges typisk på flade tage og gulve, hvor pladsen er begrænset, eller der er et ønske om en slank konstruktion. Produktet har en lambda-værdi på kun 0,009 W / m·K og er lanceret som supplement til Kingspans eksisterende vakuumisolerende OPTIM-R ™.

OPTIM-R™

Isoleringspladen har en ekstremt høj isoleringsevne, baseret på vakuum-teknik. Ved at skabe et vakuum i kernen af den stive isoleringsplade opnås en meget høj varmemodstand - op til 5 gange bedre end traditionel isolering. OPTIM-R™ gør det muligt at opnå en lav U-værdi med minimal tykkelse. Med en lambda-værdi på kun 0,007 W / m·K bliver det muligt at bevare danske byggetraditioner og samtidig opnå fremtidens energikrav. Hermed kan arkitekter og bygherrer fortsat skabe slanke og elegante konstruktioner.

Med lanceringen af OPTIM-R™ og OPTIM-R E understreger Kingspan Insulation endnu engang sit fokus på innovative teknologier, der underbygger energieffektivitet og bæredygtighed i byggeriet. Kingspan Insulation har til formål at bidrage til nationale og internationale mål for energibesparelser og nedbringelse af CO₂-udledningen.

Kooltherm K100 serien er nomineret til Energiprisen

Kingspan Insulation har forbedret Kooltherm produktsortimentet og den termiske ydeevne med imponerende 10 %, hvilket giver en meget lav ældet lambda-værdi på 0,018 W/m·K for den nye Kooltherm K100 serie. Med denne nye innovative isolering er Kingspan nomineret til Byggeriets Energipris. Alle Kingspan Kooltherm K100 produkter har opnået bedømmelsen BREEAM A+. Målet er med tiden at konvertere alle Kooltherm-produkter til 0,018 W/m·K.

Egenskaber for Kooltherm K100 produkter:

  • Pladsbesparende
  • Energibesparende og mindre CO₂-udslip
  • Fremragende termisk ydeevne
  • Reducerer omkostninger (hurtig at montere, sparer på andre byggematerialer)
  • Op til 40 % mere dagslys kan opnås med en tyndere konstruktion
  • Hurtig byggeproces, start aptering før opmuring og spar tid

Nomineret til klimaprisen

Kingspan har en klimastrategi kaldet "NetZero by 2020". Målsætningen er at være CO₂-neutrale på alle Kingspan faciliteter verden over i 2020, bl.a. ved at reducere energibehovet generelt, generere vedvarende energi og levere det nødvendige via bæredygtige ressourcer. Koncernen har igennem 40 år leveret energirigtige løsninger til byggerier verden over og produktudvikler hele tiden med ét særligt fokus: At nedbringe udledningen af CO₂ og drivhusgasser markant og sørge for en optimal energieffektivitet i bygninger.

Kingspan er for tredje år i træk udnævnt som en global leder for deres aktiviteter og strategier i forhold til klimaforandringer, er kommet med på en klima "A" liste hos CDP og er nu også nomineret til Byggeriets klimapris.

Kingspan står klar på byggerimessen til at give en introduktion til de højtisolerende produkter, der kan imødekomme de stadig stigende krav.

Find Kingspan på Byggeri ´18 på stand nr. E-7220.

Se mere på https://www.kingspan.com/dk/da-dk/produkter/isolering

Referenceprojekter fra Kingspan Insulation ApS

Grønttorvet

Grønttorvet

Nybygning | København | 315 mio.kr

Nybygning af logistik/distribution i København med 193 lejligheder på 7 etage...

Lavetten, Ørestad

Lavetten, Ørestad

Nybygning | København | 310 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 4 bygninger i København med 232 l...

Teglværkshus Teglholmen

Teglværkshus Teglholmen

Nybygning | København | 205 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i København med 127 lejligheder på 5 etager . Selve ...

Blox

Blox

Nybygning | København | 350 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København med 25 lejligheder på 8 etager...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår